Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Υλικά για 16 άτομα ½ κιλό (3 1/3 φλ.) περίπου αλεύρι χωριάτικο ή φαρίνα 00, ½ φλ. ζάχαρη, ½ κουταλάκι βανίλια, 1 γερή πρέζα αλάτι, 1 φλ. γάλα (ολόπαχο), ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com2 κουτ.γλυκου φαρινάπ 4 κουτ.γλυκού νιφάδες καρύδας 4 κουτ.γλυκού ζαχαρίνη 3 κουτ.γλυκου ρούμι ή λικερ καρυδας 1 βανίλια 6 κουτ.γλυκου γάλα 3 κουτ.γλυκου[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.gr200 γρ. αμυγδαλόσκονη 50 γρ. κακάο 250 γρ. ζάχαρη άχνη 4 ασπράδια αβγών 1 φλ.τσ. ζάχαρη κρυσταλική 2 βανίλιες 1 κ.γλ. λευκό ξύδι Λίγες σταγόνες λεμόνι 1 βάζο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για τα μακαρόν 200γρ. ζάχαρη άχνη 200γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 150γρ. αμύγδαλο αλεσμένο 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης ανάλατα αλεσμένα 150γρ. ασπράδι αβγού 80γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ φλ. γιαούρτι στραγγιστό, 3 μεγάλα αβγά χωρισμένα, 3 κοφτές κουταλιές αλεύρι, 1 πρέζα αλάτι, 1 κουταλάκι εσάνς βανίλιας, 1 γερή πρέζα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comναντια αναστασιου ΥΛΙΚΑ 400γρ.πενες βρασμενες 800ml γαλα φρεσκο 1 ζαχαρουχο γαλα 300 γρ. ζαχαρη 3 αυγα 2 βανιλιες 1κουταλακι μπεικεν 1πρεζα αλατι Ζαχαρη και[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα!! Καλή εβδομάδα και καλές απόκριες να έχουμε!!!! Σήμερα "άνοιξε" το Τριώδιο!!! Πωπώωωω αρχίζει να "μυρίζει" άνοιξη, παρά τον άσχημο καιρό που έχουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Επειδή κι εμείς που νηστεύουμε έχουμε τις λιγούρες μας ή κάποιες φορές θέλουμε να κεράσουμε κάποιο καλεσμένο που νηστεύει πρέπει να έχουμε[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚάποιες φορές απορώ κι' εγώ με τον εαυτό μου, πως μου βγαίνουν κάποιες συνταγές ή εκτελέσεις (στην κυριολεξία δηλαδή...) με τα διαθέσιμα υλικά. Αλλά θα μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕίναι ένα πολύ ωραίο κεραστικό για κάθε περίσταση! Το τιμούμε πολύ στην Κύπρο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα 2 κιλά ζάχαρη 200-300 γρ. βρασμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι είναι αυτό μαμά, που ψήνεις; Είναι γλυκό; Ναι, γλυκό είναι. Και πως το λένε; Το λένε... Πως; Και τώρα σπάσε εσύ το κεφάλι σου, να δεις τι θα πεις, γι' αυτό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami6 λεπτες φετουλες ψωμακι μαρμελαδα οτι γευση σας αρεσει(εγω εβαλα ακτινιδιο της Sokolatoula) βιταμ 1 μικρη κρεμα γαλακτος 1 φλυτζανι γαλα 1 βανιλια 1 αυγο 1/2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλησπέρα!! Καλή εβδομάδα και καλές απόκριες να έχουμε!!!! Σήμερα "άνοιξε" το Τριώδιο!!! Πωπώωωω αρχίζει να "μυρίζει" άνοιξη, παρά τον άσχημο καιρό που έχουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιορτινό κερασματάκι έχουμε σήμερα, μιας και μπήκαμε στον γιορτινό Δεκέμβρη, μια από τις πιο ωραίες και εύκολες συνταγές με βάση τα αμύγδαλα. Μακαρόν, που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕντυπωσιακό και όχι πολύ γλυκό, γλυκό! Τι χρειαζόμαστε: 5-6 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε όγδοα 2/3 φλ.τσ. ζάχαρη καστανή 50 γρ. βούτυρο 2/3 φλ.τσ. κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή προέρχεται από ένα βιβλίο με συνταγές που δεν παχαίνουν. Το συγκεκριμένο γλυκό έχει 85 θερμίδες. Είναι πολύ ελαφρύ, αλλά πολύ νόστιμο. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6 ασπράδια αυγών 250 γραμμάρια άχνη ζάχαρη 345 γραμμάρια αμύγδαλο ασπρισμένο και τριμμένο 345 γραμμάρια καρύδα αφυδατωμένη 1 βανίλια 1/4 κουταλάκι cream of[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 αυγά 3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 500γρ. χυλοπιτάκι με αυγό και γάλα 100γρ. κράνμπερις ή σταφίδες 500γρ. ανθότυρο 200 γρ. ζάχαρη 2 βανίλιες 1 λίτρο γάλα 100γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr