Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 40 γρ. ελαιόλαδο 4 κρόκους αυγών Αλάτι 110 ml νερό Για τη γέμιση 200 γρ. μαστέλο 1 ματσάκι βασιλικό 8[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τα ζυμαρικά 500 γρ. αλεύρι και 5 αβγά Σάλτσα κόκκινη: ντομάτα κρεμμύδι σκόρδο βασιλικό ελαιόλαδο αλάτι - πιπέρι Για τη σάλτσα βουτύρου [...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τα ζυμαρικά 500 γρ. αλεύρι 1κ.γ. (κοφτό) αλάτι 250 γρ. νερό Για τη σάλτσα 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 1 μελιτζάνα 1[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ 2 συσκευασίες χωριάτικες ραβιόλες Lisko (2×275 γρ.), ½ φλ.σάλτσα Αλφρέντο, 1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο, ½ κουταλάκι φρεσκοτριμένο πιπέρι.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑπό την εποχή που η Elie είχε δημοσιεύσει την συνταγή για την pasta fresca , μου είχε μπει η ιδέα να πειραματιστώ με διάφορα είδη σπιτικών ζυμαρικών! Ήρθε και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200γρ. βασιλικός 3 αυγά 2 κ.σ. νερό 1 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Μπλανσάρουμε το[...]
Πηγή: cooklos.grΜια μέρα που θα ‘χετε όρεξη, δοκιμάστε να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά αρωματικά ζυμαρικά. Η συνταγή είναι για παραπάνω ζυμάρι έτσι ώστε να βάλετε το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠΑΝΤΖΕΡΟΤΤΙ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Το παντζεροττο, ειναι στην ουσια ενα καλτσονε, απλα αλλαζει το ονομα του, αναλογα με την περιοχη απ'οπου προερχεται.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 40 γρ. ελαιόλαδο 4 κρόκοι αλάτι νερό 1 αυγό για άλειμμα 100 γρ.αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων Για τη γέμιση 200[...]
Πηγή: akispetretzikis.com