Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.. καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Χάθηκα , το ξέρω, αλλά έβαφα το δωμάτιό μου.. τώρα πλέον είναι ροζ-μωβ....................[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΥλικά: 2 κ.σ λάδι 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι λεπτοκομμένο 1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού (από μισό πορτοκάλι) ½ κ.γλ. ρίγανη[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλησπέρα! Το θέμα είναι ότι σ' αυτή τη ...ζωή δεν χρειαζόμαστε μόνον σοκολάτα (προηγούμενη ανάρτηση) αλλά χρειαζόμαστε και πραγματικό φαγητό!! Έτσι, για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grυλικά για 4 άτομα 400 γρ. κοντά ζυμαρικά (φουζίλι, πένες, φιογκάκια κ.λ.) 1 μέτρια μαραθόριζα (φινόκιο) 2 πιπεριές (κατά προτίμηση κίτρινη και πορτοκαλιά) 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝα που η ανάγκη τα 'φερε να εκτιμήσουμε την "κουζίνα πόβερα", όχι σαν τουρίστες στη χώρα της «εξωτικής φτώχειας» αλλά από τα μέσα.[...]
Πηγή: bostanistas.grΕξωγήινης σχεδόν ομορφιάς, σαν πιατάκια του καφέ, συντρόφους της Αλίκης της χώρας των θαυμάτων, τα μανιτάρια πορτομπέλλο απλώνονται πια, εδώ και κάμποσο,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή αυτή ήταν μια από τις συμμετοχές μου στον διαγωνισμό των Fridays “Living Well”. Ένα κλασσικό πιάτο της Ιταλικής κουζίνας πειραγμένο ως[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Γεννημένη κάπου στο 1700 και, πιθανά με περσική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα ζυμαρικά, λόγο της υψηλής θρεπτικής αξίας που έχουν, αλλά και της μεγάλης ποικιλίας σε σχήματα και είδη, κατέχουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην διατροφή μας.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Γεννημένη κάπου στο 1700 και, πιθανά με περσική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣε φλογερό ταμπεραμέντο, από ό,τι προκύπτει, η φετεινή σεζόν κι άλλη μια συνταγή με μεσογειακό χαρακτήρα έρχεται να μας βάλει φωτιά. Ο λόγος για τις αυθεντικές[...]
Πηγή: pandespani.com350 γρ. πένες ριγκάτε 1 ματσάκι ρόκα χυμός μισού λεμονιού παρθένο ελαιόλαδο 250 γρ. πεκορίνο πριμοσάλε 60 γρ. λιαστές ντομάτες αλάτι Οδηγίες 10 Minutes[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι Penne ala Povera ή πέννες της πενίας, της φτωχολογιάς λαϊκά, είναι μια συνταγή που μ’ ακολουθεί τα τελευταία 45 χρόνια, συνοδεύοντας την ακόρεστη πείνα μου[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 2 άτομα): ½ πακέτο πένες 4-5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες Το ¼ από ένα μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 150 ml κρέμα γάλακτος light 1 κουτ.[...]
Πηγή: greekcook.gr500 γραμμ. πένες (ή άλλο κοντό ζυμαρικό με τρύπα) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. σπανάκι (κατεψυγμένο) 500 γραμμ. ανθότυρο 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα ή πεκορίνο[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ. πένες ή πίπες ριγωτές 3 κουταλιές ελαιόλαδο 600 γρ. τομάτες ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες ή ψιλοκομμένα τοματάκια (κονκασέ)[...]
Πηγή: yumyum.gr