Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com350 γρ. λιγκουίνι 500 γρ. σύκα 40 γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό κρασί 100 γρ. προσούτο αλάτι Άλλες συνταγές με: λιγκουίνι σύκα βούτυρο λευκό κρασί προσούτο αλάτι[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 2-3 ντομάτες 1 κονσέρβα τόνο σε άλμη 4 κουταλιές μαϊντανό λίγος βασιλικός 4 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι 1 πακέτο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο είχα υποσχεθεί και επειδή πάντα όταν μου κάρφωθεί κάτι στο μυαλό πρέπει να το δοκιμάσω, σας παρουσιάζω το πόνημα των τελευταίων ημερών... Γλυκιά Πίτσα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚάθε φορά που μαγειρεύουμε ιταλική συνταγή, η επιτυχία είναι 99,9% σίγουρη. Με παρόμοια γαστρονομική ιδιοσυγκρασία και διπλανά «διαμερίσματα» στον αέρα της[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν ξεκινήσουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grHug Pizza Bar στο Κολωνάκι – Are you Hug..ry? Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Ένας νέος χώρος για τους λάτρεις του καλού φαγητού άνοιξε[...]
Πηγή: foodtrails.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ «Λάμπρος» στη Στενή Ευβοίας είναι ένα κρεοπωλείο που, εκτός των άλλων, παράγει με θαυμαστή δεξιοτεχνία ένα λουκάνικο που είναι ανωτάτου[...]
Πηγή: bostanistas.grclick for english υλικά για τη βάση 1/2 ποτήρι κινόα 1 ποτήρι νερό 1 αυγό 1 κουταλάκι ρίγανη 1 κουταλάκι θυμάρι 2 κουταλάκια φρ έσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΓλυκιά μα και ταυτόχρονα αλμυρή πίτσα, με τα αγαπημένα μας φρέσκα σύκα, σε έναν εξαιρετικό συνδυασμό με τη φέτα και το μέλι.Τη δοκιμάσαμε για πρώτη φορά στον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚάποιες φορές απορώ κι' εγώ με τον εαυτό μου, πως μου βγαίνουν κάποιες συνταγές ή εκτελέσεις (στην κυριολεξία δηλαδή...) με τα διαθέσιμα υλικά. Αλλά θα μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓλυκά σύκα σε ροδέλες κάνουν την πίτσα μια ολοκαίνουρια εμπειρία! Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα... παρακαλάς να μην τελειώσει ο Σεπτέμβρης για να μπορείς να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1 πακέτο παπαρδέλες (500γρ) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 5 σύκα ώριμα 1 κουταλιά κουκουνάρι 5 λωρίδες μπέικον 4 φέτες καπνιστό ζαμπόν 1 πρέζα κάρυ λίγο ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com