Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 144 συνταγές
Αυτή η συνταγή χαρακτηρίζεται από το άρωμα μίας ελκυστικής κρέμας μπρόκολου, διακοσμημένης με νιφάδες από ρικότα και βραστό προσούτο. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ : 1 πακέτο spaghetti 150 gr μανιτάρια portobello 1 ματσάκι μαϊντανός 400 ml ζωμός κοτόπουλου 150 gr παρμεζάνα 50 gr αγελαδινό βούτυρο 5 φέτες προσούτο ή[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΕύκολα και γρήγορα, ζυμαρικά με γευστικό αποτέλεσμα καλής τρατορίας!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμ. ζυμαρικά κατά προτίμηση λιγκουίνι 500 γραμ. κρέμα γάλακτος 350[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ νόστιμη πίτσα για λεπτεπίλεπτους ουρανίσκους. Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τη ζύμη: 1,5 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά Λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈντονος συνδυασμός με αναπάντεχη αίσθηση. Τι χρειαζόμαστε: 3 φέτες προσούτο 2 φέτες ανανά 5 κουταλιές σάλτσα ντομάτας 2 κομμάτια πιπεριά Φλωρίνης 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα σπαράγγια είναι μέλος της οικογένειας των κρίνων. Ήταν ήδη γνωστά ως λιχουδιά από την εποχή των Ελλήνων και των Ρωμαίων. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ ζυμαρικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυστατικά 1/2πακ.λαζάνια (σπαγγέτι,όχι τα φύλλα ) Λάδι 1κρεμμύδι ψιλ/νο 2φλ.χυμό ντομάτας 1δαφνόφυλλο Αλατοπίπερο 1κ.γλ.πάπρικα 2αυγά 1φλ.πλήρες[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓια άλλη μία φορά, μία συνταγή με λαχανικά, στην οποία πρωταγωνιστεί η έντονη γεύση του μπρόκολου, η οποία γίνεται πιο ήπια και γλυκιά με την απαλή γεύση της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή ανήκει στην παράδοση της περιοχής Piemonte, και συγκεκριμένα στην περιοχή Limone. Ένα νόστιμο πιάτο με βέβαιη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. ζυμαρικά (πένες, κοχύλια κλπ) 500 γρ. κορυφές μπρόκολου 1 σκ. σκόρδο λιωμένη 10 μικρά ντοματάκια κομμένα στη μέση 200 γρ. προσούτο ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓευστική γρήγορη και οικονομική συνταγή... Για να εντυπωσιάσεις χωρίς να αδειάσεις τις τσέπες σου! Το ιταλικό αλλαντικό φρυγανίζεται, γίνεται τραγανό και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια συνταγή από την Ελένη Ψυχούλη που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Ελένη Ψυχούλη Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄ Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη μοσχαρίσια ουρά μπρεζέ 120 γρ. ελαιόλαδο 2 κιλά μοσχάρι oυρά 400 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρά καρέ 200 γρ. καρότα, σε χοντρά καρέ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (8 μερίδες) : 500 γρ. κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 125 γρ. προσούτο κομμένο σε φέτες και μετά[...]
Πηγή: yumyum.gr500 γρ. Ταλιατέλες , 30 γρ.ελαιόλαδο , 100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο , 400 γρ. προσούτο, ψιλοκομμένο , 800 γρ. μανιτάρια σοτέ , 50 γρ. σκόρδο , 100 γρ. λευκό[...]
Πηγή: ucook.gr/cook