Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Μια συνταγή γεμάτη γεύση, ιδανική για ειδικές περιπτώσεις. Η γενναιόδωρη υφή της ζύμης των κανελονιών και η ευρεία κοιλότητα που τα χαρακτηρίζει είναι ιδανική[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Σάλτσα 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο ¾ κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (0-1 οξύτητα ) 4 κούπες ψιλοκομμένη ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. ψωμί προζυμένιο μπαγιάτικο 400 γρ. ντοματίνια 1 πιπεριά πράσινη 250 γρ. ξινομυζήθρα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 2 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή 1 φλιτζάνι ελιές[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο σπαγγέτι Ν.6 1 κυβάκι ζωμός κοτόπουλου Για τη σάλτσα ελαιόλαδο (περίπου 2 κουταλιές) 1 κρεμμύδι τριμμένο 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/gr…για τα ζυμαρικά 400 γρ spaghetti 1 γερή πρέζα αλάτι …για τη σάλτσα 1 καρότο 1 ξερό κρεμμύδι 1 πόδι από σέλερυ (ή μεγάλο σέλινο) 1 σκελίδα σκόρδο κόκκινη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr10 φέτες ψωμί του τόστ 1 αυγό 150 γρ. γάλα 1 κουταλια ελαιόλαδο 8 φέτες γαλοπούλα καπνιστή 150 γρ τυρί γκούντα σε φέτες ή τριμένο ή άλλο της αρεσκείας μας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/gr