Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 118 συνταγές
Κονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 30 κομμάτια) Δυόσμος Γιαούρτι Λεμόνι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/2 του κιλού αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε τα φρέσκα ζυμαρικά έχω ασχοληθεί κι άλλες φορές παλαιότερα φτιάχνοντας ραβιόλια και τορτελίνια παίζοντας με τη μηχανή ζυμαρικών. Εκεί πάνω στο παιχνίδι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 250γρ. σπανάκι (πλυμένο και καθαρισμένο) 1 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 30γρ. μανιτάρια αποξηραμένα (πορτσίνι) 1 μπολ και 2 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά ή 2 αυγά ολόκληρα κι 1 ασπράδι 40γρ. κακάο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 8 κ.σ. νερό 1 πρέζα αλάτι[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200γρ. βασιλικός 3 αυγά 2 κ.σ. νερό 1 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Μπλανσάρουμε το[...]
Πηγή: cooklos.gr500γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240ml νερό 1/2 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και κρατάμε 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά 1 κ.σ. μελάνι σουπιάς 2 κ.σ. νερό ή ζωμός 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα[...]
Πηγή: cooklos.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αλεύρι Διαφημίσεις 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 3 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑπό την εποχή που η Elie είχε δημοσιεύσει την συνταγή για την pasta fresca , μου είχε μπει η ιδέα να πειραματιστώ με διάφορα είδη σπιτικών ζυμαρικών! Ήρθε και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜετά τα κουλουράκια, ευκαιρία να κάνουμε φρέσκα μακαρονάκια με τα παιδιά μας. Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλάτι νερό όσο χρειαστεί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕάν θέλετε να ετοιμάσετε σπιτικά ζυμαρικά, καλό είναι να πρόκειται για ζυμαρικά με αυγό. Ανάλογα με το είδος του ζυμαρικού που θέλετε να κάνετε, ποικίλουν τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχα σπιτικά ραβιόλια με τυρί. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλού αλεύρι νερό χλιαρό 1 ποτιράκι κρασιού λάδι αλάτι φέτα ή ότι άλλο τυρί θέλετε 100 γρ βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grComments are closed. Τα Χριστούγεννα στο δικό μας σπιτικό είναι παράδοση πια να φτιάχνουμε Γαλοπούλα Γεμιστή. Είτε έχετε περισσεύματα από τη γαλοπούλα αλλά[...]
Πηγή: kopiaste.infoΜετά τα σπιτικά ραβιόλια η επόμενη προσπάθεια, μετά από καλή μελέτη, ήταν για τορτελίνια. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει επόμενη μιας κι η μηχανή ζυμαρικών παρουσίασε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr260γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 140γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Κοσκινίζουμε το[...]
Πηγή: cooklos.gr