Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Για τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι μαλακό 250 γρ. αλεύρι σκληρό(αν δεν βρούμε αλεύρι από σκληρό σιτάρι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα βάζουμε κανονικό) 150 γρ. χλιαρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή τη μακαρονάδα, τη δοκίμασα για πρώτη φορά σε μια πιτσαρία της Πάτρας, πολλά - πολλά χρόνια πριν και από τότε έγινε η αγαπημένη μου. Βρήκα λοιπόν την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr