Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Μου αρέσει πολύ η ρόκα. Γι’ αυτό και την καλλιεργώ. Σήμερα έκοψα ρόκα και έχω διάθεση να την μαγειρέψω αλλά με έναν τρόπο που διατηρεί τα αρώματα και[...]
Πηγή: bostanistas.grτορτελίνι σε ζωμό Τα σεβαλιέ ζυμαρικά ονόματι τορτελίνι περιέχονται στο γαστρονομικό τοπογραφικό της Emilia Romagna και πιθανότατα κατάγονται απ’ την Μπολόνια.[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 1 κ. αλεύρι σκληρό 600 ml νερό -περίπου 1 κ.γ. κοφτό αλάτι για το σερβίρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια 3 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 400 γρ. σιτάκα Κάσου* αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔροσερή, γιορταστική, απίστευτα νόστιμη, η μακαρονοσαλάτα είναι η πεμπτουσία των καλοκαιρινών πιάτων με ζυμαρικά και μπαλαντέρ στη στρατηγική της κουζίνας όλο[...]
Πηγή: pandespani.comτο αλεύρι στη ναπολιτάνικη πίτσα, η μαγιά & το αλάτι Καθώς το είδος της ζύμης προσδιορίζει την πίτσα της Παρθενόπης, περισσότερο από κάθε άλλο υλικό -νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΜια παραδοσιακή συνταγή για το μαγείρεμα του χταποδιού Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Θαλασσινά Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Θαλασσινά Άλλες κατηγορίες Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr[photo: Νικος Μορόπουλος] Αγόρασα μοσχιούς Σάββατο πρωί-πρωί στην τιμή των 7 ευρώ ανά κιλό. Το χταπόδι παραδίπλα στον πάγκο του ιχθυοπώλη είχε 18 ευρώ το[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνταγές για γαριδομακαρονάδες υπάρχουν πάμπολλες. Εφημερίδες περιοδικά διαδίκτυο και τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια, είναι γιομάτα με τέτοιες συνταγές. Τί[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr-Μαμα πόσες φορές ακόμα θα πρέπει να κοιμηθούμε μέχρι να πάμε Ελλάδα; -Ακόμα 2!!! -Γιούπιιιιιιιιι!!! Η χαρα της Χριστίνας αλλά και η δική μας απερίγραπτη![...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤα ζυμαρικά στην Ποντιακή διατροφή Διατροφή και πολιτισμός - Ο πολιτισμός στον πλανήτη μας αρχίζει από τη στιγμή που ο άνθρωπος εξασφάλισε για τη διατροφή του[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr400 γρ spaghettoni (spaghetti λίγο πιο χοντρά από τα συνηθισμένα) 250 γρ ανεμώνες της θάλασσας (πείτε τα όπως θέλετε κολλησιάνοι, κολιτσιάνοι, γαλίπες,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr