Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 110 συνταγές
Το Καλτσόνε είναι μία πίτσα από αφράτο ζυμάρι που διπλώνεται στη μέση, για να κλείσει και να προστατεύσει τη γέμισή της κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1/2 κιλό Μαγιά νωπή 20 γρ διαλυμένη στο νερό Γάλα 200 γρ Νερό 1 ποτήρι (250 ml) χλιαρό Ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για τη ζύμη αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 500 γρ., και λίγο επιπλέον για το ζύμωμα μαγιά νωπή: 10 γρ. ελαιόλαδο: 5-6 κουταλιές της σούπας. αλάτι: 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΑγαπημένα μικρών και μεγάλων! Τυρένια ψωμάκια ιδανικά για πρωινό, πλούσια και λαχταριστά, αλλά και κατάλληλα για ένα χορταστικό κολατσιό. Η ζύμη τους είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠίτσα με ζυμάρι ολικής άλεσης για όσους κάνουν δίαιτα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κούπα νερό 2 φακελάκια μαγιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για την ζύμη Νερό 4 ποτήρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κιλό Μαγιά νωπή 2 κύβους Αλάτι 1 1/2 κουταλάκι γλυκού Για την γέμιση Μπέικον 8 φέτες[...]
Πηγή: chefoulis.grΕπειδή όταν μαγειρεύω όσπριο ή λαδερό ο καλός μου θέλει και ένα μεζεδάκι να το συνοδεύει, έφτιαξα αυτά τα αφράτα και πολύ νόστιμα μίνι καλτσόνε. Η αγαπημένη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα καλτσόνε εύκολο, αφράτο και γρήγορο! Τι χρειαζόμαστε: 3 κούπες αλεύρι 3 κ.γ. ξηρή μαγιά 1 ½ κούπα ζεστό νερό ½ κ.γ. ζάχαρη 1 ½ κ.γ. αλάτι 3 κ.σ. λάδι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ παρακάτω δοσολογία είναι για ταψί διαμέτρου 33 εκ., άρα περίπου προκύπτουν 6-7 κομμάτια. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 2 φλυτζάνια αλεύρι για ολες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ιδιαίτερο σε αυτή την πίτσα είναι το ζυμάρι της. Το διάβασα στον Γαστρονόμο του Μαίου και είπα να το δοκιμάσω. Έγινε εξαιρετικό, γι αυτό είπα να βάλω τη[...]
Πηγή: greekmasa.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: cooklos.gr