Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
8/4/14 Πιο ελληνικό και μεσογειακό πιάτο από το σημερινό δεν θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε. Οι μακαρούνες ήταν παραδοσιακό ζυμαρικό που ετοίμαζαν οι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜακαρονοσαλάτα με παντζάρια και αγκινάρες για 4 άτομα Υλικά 320 γραμμάρια ζυμαρικά με κοντό και χοντρό σχήμα 5 αγκινάρες 300 γραμμάρια παντζάρια 2 σκελίδες[...]
Πηγή: greekouzina.grΜε τον Αντώνην είπαμεν να κάμουμεν πίτσαν εψές. Με 600γρ. αλεύριν εφκάλαμεν 3 μεγάλες πίτσες τζιαι έναν καραόλον. Για την ζύμην δέτε την συνταγή που δαμαί .[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΕίναι πολύ ευχάριστο που πλέον οι περισσότερες εταιρείες ζυμαρικών παράγουν, εκτός από τα γνωστά και τη σειρά Ολικής Αλέσεως που είναι πλούσια σε φυτικές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (4-6 μερίδες ως κύριο πιάτο) : 1 φλιτζ. (περίπου 250 γρ.) κριθαράκι 250 γρ. φασολάκια πράσινα κομμένα διαγώνια σε μήκη του 1,5 εκ. Για το ντρέσινγκ: [...]
Πηγή: yumyum.gr