Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
8/4/14 Πιο ελληνικό και μεσογειακό πιάτο από το σημερινό δεν θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε. Οι μακαρούνες ήταν παραδοσιακό ζυμαρικό που ετοίμαζαν οι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠ οτέ δεν φανταζόμουν ότι σ'εποχές που δεν έχουμε ψωμί να φάμε το τυρί μας θα μου δινόταν η ευκαιρία να δοκιμάσω αυτό το οστρακόδερμο που τόσο ντόρος γίνεται[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΔεν είναι τυχαίο, τελικά, που τα καλύτερα συμβαίνουν όταν λειτουργούμε με λίγο περισσότερο αυθορμητισμό και, φυσικά, καλή διάθεση. Κυριακάτικο μπανάκι με τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο μυστικό των Ιταλών για ακαταμάχητες μακαρονάδες αποκαλύφτηκε... μια μακαρονάδα με θαλασσινό άρωμα από παστό γαύρο ή σαρδέλα! Εύκολη 50 Λεπτά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια κλασική παραδοσιακή μακαρονάδα με ολόφρεκη σαρδέλα και αρωματικό μάραθο. Η απόδειξη πως τα μικρά, πεντανόστιμα ψαράκια δεν τρώγοντα μόνο ψητά ή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (4 μερίδες) : 400 γρ. τόνο φρέσκος 1 πράσινη πιπεριά 1 μελιτζάνα 500 γρ. ώριμες τομάτες (φρέσκες ή από κονσέρβα) 6 κουταλιές ελαιόλαδο 2 σκελίδες[...]
Πηγή: yumyum.grΣυστατικά 250γρ.σπαγγέτι ολικής Την ψίχα από 4φέτες μπαγιάτικο ψωμί Λάδι Αλατοπίπερο 1/3κ.γλ.σκόρδο σκόνη ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 1/2κ.γλ.μπούκοβο 3σκελ.σκόρδο πολύ[...]
Πηγή: zannetcooks.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια κλασική, παραδοσιακή συνταγή της Τοσκάνης είναι τα Pici con le Briciole (πίτσι κον λε μπρίτσιολε), όπου τα pici είναι χειροποίητα ζυμαρικά που γίνονται στη[...]
Πηγή: caruso.gr