Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι ή ελιά) σε μπουκιές 2 καρότα σε χονδρές ροδέλες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά καραβίδες: 1.200 γρ. ματσάτα Φολεγάνδρου: 500 γρ. πιπεριές: 2 κόκκινες, κομμένες σε μισοφέγγαρα κρεμμύδι: 1 μεγάλο, ψιλοκομμένο σκόρδο: 4 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά καραβίδες: 1.200 γρ. ματσάτα Φολεγάνδρου: 500 γρ. πιπεριές: 2 κόκκινες, κομμένες σε μισοφέγγαρα κρεμμύδι: 1 μεγάλο, ψιλοκομμένο σκόρδο: 4 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ. κομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σπαγγέτι: 400 γρ. αχιβάδες φρέσκες ή κυδώνια φρέσκα: 800 γρ. καλά πλυμένα ζωμός καραβίδας: 300ml σκόρδο: 1 κουταλιά της σούπας, ψιλοκομμένο ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ. κομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.com