Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
τορτελίνι σε ζωμό Τα σεβαλιέ ζυμαρικά ονόματι τορτελίνι περιέχονται στο γαστρονομικό τοπογραφικό της Emilia Romagna και πιθανότατα κατάγονται απ’ την Μπολόνια.[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 1 κ. αλεύρι σκληρό 600 ml νερό -περίπου 1 κ.γ. κοφτό αλάτι για το σερβίρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια 3 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 400 γρ. σιτάκα Κάσου* αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Φταίνε οι ξανθές ή καστανές ή ακόμη και κοκκινόξανθες μπούκλες της Λουκρητία Βοργία για την σύνδεσή της με τις ταλιατέλες (tagliatelle από[...]
Πηγή: pandespani.comΔροσερή, γιορταστική, απίστευτα νόστιμη, η μακαρονοσαλάτα είναι η πεμπτουσία των καλοκαιρινών πιάτων με ζυμαρικά και μπαλαντέρ στη στρατηγική της κουζίνας όλο[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι απλή σάλτσα, εύκολη να γίνει και δεν περιλαμβάνει καθόλου σοτάρισμα και λάδι που αυξάνουν τις θερμίδες στο φαγητό σου. Ιδανική επιλογή για να μειωθεί το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΜια παραδοσιακή συνταγή για το μαγείρεμα του χταποδιού Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Θαλασσινά Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Θαλασσινά Άλλες κατηγορίες Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr[photo: Νικος Μορόπουλος] Αγόρασα μοσχιούς Σάββατο πρωί-πρωί στην τιμή των 7 ευρώ ανά κιλό. Το χταπόδι παραδίπλα στον πάγκο του ιχθυοπώλη είχε 18 ευρώ το[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνταγές για γαριδομακαρονάδες υπάρχουν πάμπολλες. Εφημερίδες περιοδικά διαδίκτυο και τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια, είναι γιομάτα με τέτοιες συνταγές. Τί[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr-Μαμα πόσες φορές ακόμα θα πρέπει να κοιμηθούμε μέχρι να πάμε Ελλάδα; -Ακόμα 2!!! -Γιούπιιιιιιιιι!!! Η χαρα της Χριστίνας αλλά και η δική μας απερίγραπτη![...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr400 γρ spaghettoni (spaghetti λίγο πιο χοντρά από τα συνηθισμένα) 250 γρ ανεμώνες της θάλασσας (πείτε τα όπως θέλετε κολλησιάνοι, κολιτσιάνοι, γαλίπες,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr