Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Χρώματα, αρώματα και νοστιμιά σε ένα πιάτο που περισσότερο θα το ονόμαζα σουφλέ. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Σουφλέ Διάφορα Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Πουλερικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ συνταγή για τη σάλτσα αυτή, είναι η επικρατέστερη που σερβίρεται στην Ελλάδα με το όνομα καρμπονάρα. Η αυθεντική ιταλική σάλτσα καρμπονάρα, γίνεται μόνο με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grμακαρόνια (της επιλογής σας) νερό αρκετό για να τα καλύψει (για το βράσιμο) λίγο αλάτι Υλικά για την κρέμα 3 κούπες γάλα 3 κ.σ. κορν φλάουρ λίγο πιπέρι λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1/2 κιλό σπαγγέτι βρασμένα σε αλατισμένο νερό. 10 φέτες μπέικον-10 φέτες ζαμπον. 1 κούπα τυρί γκούντα τριμμένο 1 κούπα κεφαλογραβιέρα 1 κούπα μανιτάρια[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΥλικά συνταγής 500 γρ. πένες 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 80γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 100γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 80 γρ. ρεγκάτο τριμμένο 100 γρ. τσένταρ[...]
Πηγή: icookgreek.com1 πακέτο φύλλα Κρούστας "πολίτικο" alfa 500 γραμμ. πένες 1 ½ φλιτζάνι τρίμματα φέτας 1 ½ φλιτζάνι τρίμματα φρέσκια μυζήθρα 1 ½ φλιτζάνι τριμμένη[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά συνταγής 100 γρ. φρέσκο τυρί-κρέμα 80 γρ. κασέρι τριμμένο 180γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 1½ κουταλιά της σούπας βούτυρο λιωμένο 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 500 γραμμ. πένες 1 ½ φλιτζάνι τρίμματα φέτας 1 ½ φλιτζάνι τρίμματα φρέσκια μυζήθρα 1 ½ φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: argiro.gr