Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Η αυθεντική συνταγή με βανίλια και τριμμένο παντεσπάνι... Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. παντεσπάνι τριμμένο (από κέικ που περίσσεψε) 700 γρ. κουβερτούρα μισή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο " έπαιξα" με μυρωδιές και υλικά που μου αρέσουν.Έγινε ένα πολύ ραφινάτο κέικ με ιδιαίτερη γεύση που προσωπικά μου άρεσε πολύ και..εξαφανίστηκε[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΥλικά Περγαμόντο 8-10 τεμάχια Ζάχαρη 1200 γρ Χυμός λεμονιού ή γλυκόζη από ένα λεμόνι ή τρεις κουταλιές της σούπας γλυκόζη Νερό 4 φλυτζάνια τσαγιού Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΑπό την κ. Σοφία Τσιμπίδη. Η κ. Τσιμπίδη η οποία κατάγεται από το Αλιβέρι και ζει στη Σκάλα Λακωνίας μας έδωσε αυτή την υπέροχη συνταγή για παραδοσιακές δίπλες[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΤης μαμάς.. Υλικά: 1 κιλό περγαμόντο 1200 γρ ζάχαρη 2 ποτήρια νερό 1 κουταλάκι γλυκόζη 1 κουταλάκι ξινό Εκτέλεση: 1. Τρίβουμε με τον τρίφτη(στη μικρή σκάλα)[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.grΟι φλούδες από περγαμόντο και από νεράντζι γίνονται υπέροχα γλυκά του κουταλιού. Είναι τα μόνα που είναι λίγο μπελαλίδικα, γιατί περνάμε μία μία τις φλούδες σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr