Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 209 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια mousse που χρειάζεται μόνον 4 υλικά και το πολύ 10 λεπτά για να ετοιμαστεί και να μπει στο ψυγείο! Μια mousse που με τη μοναδική καλοκαιρινή της δροσιά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr( από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 5 μπανάνες πολύ ώριμες 150 γρ. καστανή ζάχαρη 125 γρ. βούτυρο 2 αυγά 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1/2 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. σόδα 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤσουρεκάκια σιροπιαστά γεμιστά Αγαπητοί, σήμερα θα σας δείξω πως θα φτιάξετε σιροπιαστά τσουρεκάκια γεμιστά με πραλίνα, μαρμελάδα ή κάστανο και πλούσια[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΗ σοκολάτα είναι αγάπη και η αγάπη λατρεύει τη σοκολάτα! Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σκέφτηκα να ετοιμάσω για τους δικούς μου «Βαλεντίνους» που[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΥλικά Για το σιρόπι Νερό 6 ποτήρια Ζάχαρη 1.600 γρ Λεμόνι 1/2 μόνο τον χυμό του Λικερ Cointreau 2 κουταλιές της σούπας Καταϊφι 800 γρ καλά ξεφτισμένο Βούτυρο[...]
Πηγή: chefoulis.grTo στίκι τόφι πούντινγκ (sticky toffee pudding) είναι ένα πολύ βρετανικό γλυκό, με ρίζες στη δεκαετία του ’60. Στην ουσία πρόκειται για ένα ζουμερό σπογγώδες[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα σας, το σημερινό post προέκυψε από την επιμονή μιας πολύς καλής μου φίλης να ανεβάσω μια συνταγή για banoffee που είναι ένα από τα αγαπημένα της[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυστατικά 10 κούπες ποπ κορν (περίπου 150γρ. καλαμπόκι) ½ κούπα φυτική μαργαρίνη ή λάδι καρύδας 1 κούπα καστανή ζάχαρη ¼ κούπα σιρόπι γλυκόζης ¼[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 23/01/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κέϊκ μήλου “μεθυσμένο” Κεϊκ μήλου “μεθυσμένο”. Μια εύκολη συνταγή για ένα λαχταριστό διαφορετικό κέϊκ[...]
Πηγή: sintayes.grΤα τσουρέκια μου αυτή τη φορά γίνανε με τ εμποδίων τα ξεκίνησα το πρωί και τα έψησα το βράδυ όλα πήγαν μια χαρά... ίσως γιαυτό τελικά...θέλουν το χρόνο τους,[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜέχρι σήμερα δεν έβρισκα καμία αισθητή διαφορά ανάμεσα στα πεκάν και στα καρύδια που χρησιμοποιούμε εμείς. Γιατί να χρησιμοποιήσω πεκάν, όταν μάλιστα τα[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΥλικά 125 γρ. βούτυρο 125 γρ. bitter σοκολάτα 3 μεσαία αβγά 100 γρ. άχνη 15 γρ. κακάο 70 γρ. αλεύρι 5 μπεικιν παουντερ Για την κρέμα κάστανο 1 λίτρο νερό 500[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠΑΝεύκολο ζελέ, με γάλα, σιρόπι της αρεσκείας σας και κακάο!! Τι χρειαζόμαστε: 1 φακελάκι 10 γρ. σκόνη ζελατίνη 2 1/3 φλ. γάλα 3 κ.σ. κακάο 3 κ.σ. καστανή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr8 κουτ. σούπας βρώμη 8 κουτ. σούπας σουσάμι 8 κουτ. σούπας αμυγδαλόψυχα 3 κουτ. σούπας λιναρόσπορο αλεσμένο 3 κουτ. σούπας ενυδατωμένα blueberries (μύρτιλα) 3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr