Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
Ανάμεσα σε κέικ, ομελέτες, μπισκότα και πραλίνες , μερικά (ελάχιστα) πρωινά έχουμε υγιεινές αναλαμπές και στύβουμε μια πορτοκαλάδα έτσι, για να αποτινάξουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σοκολατόπιτα είναι ζαχαροπλαστικός νεολογισμός, τόσο καινούργιος που κι ο Μπάμπι (της ‘νιότης’, ξέρετε) ενδέχεται να μην τον έχει συμπεριλάβει ακόμη στα[...]
Πηγή: pandespani.comΜαρμελάδα ροδάκινο Οι σπιτικές μαρμελάδες πιάνουν νωρίς το χέρι μας για να κατευθύνουν τα άγουρα γευστικά μας βήματα στις πρώτες γλύκες της ζωής. Η ελεγμένη[...]
Πηγή: pandespani.comΟι χημικές ουσίες σήμερα χρησιμοποιούνται κατά κόρον μπορούμε όμως με την βοήθεια των Βοτάνων και των Αιθέριων Ελαίων να τις αποφύγουμε, τουλάχιστον σε μερικές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα, στηρίζεται στην ισορροπία των 4 βασικών γεύσεων. Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜε τον ίδιο τρόπο, φτιάχνουμε και καραμελωμένα λεμόνια, μανταρίνια, ή γκρέιπ φρουτ. Τρώγονται όπως είναι, ή βουτηγμένα σε σοκολάτα. Μπορούμε επίσης να τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓκρείπφρούτ Είναι σχετικά καινούργιο είδος, ένα υδβίδιο που μάλλον δημιουργήθηκε απο τυχαία διαστάυρωση του γλυκού πορτοκαλιού με την ποικιλία citus maxima[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤα σχολεία ανοίγουν και οι μαμάδες θέλουν να ταΐζουν τα καλύτερα τα καμάρια τους. Τα παιδιά σηκώνουν τα μανίκια, βάζουν τον σκούφο του μάγειρα και ετοιμάζουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα πορτοκάλια, αν ο Ηρακλής δεν είχε ταξιδέψει ως τα πέρατα της Γης για τα επονομαζόμενα «μήλα των Εσπερίδων», θα μας ήταν άγνωστα. Τα δέντρα με[...]
Πηγή: bostanistas.grΑνάμεσα σε κέικ, ομελέτες, μπισκότα και πραλίνες , μερικά (ελάχιστα) πρωινά έχουμε υγιεινές αναλαμπές και στύβουμε μια πορτοκαλάδα έτσι, για να αποτινάξουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΝόστιμη και ξεχωριστή... για εσένα που λατρεύεις τις γλυκόξινες γεύσεις. Τρυφερό φιλέτο γαλοπούλας σε σιρόπι από πορτοκάλι και μέλι. Μυρωδάτο τζίντζερ και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤι χρειαζόμαστε: 6 μέτρια πορτοκάλια 2 μέτρια λεμόνια 2 γκρέιπ φρουτ 1 κιλό χυμό πορτοκάλι κονσέρβα (συμπυκνωμένο) 1 κούπα τσαγιού ζάχαρη για κάθε κούπα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα απλό κέικ μπορεί να ομορφήνει όταν το χαρίζουμε και να φαίνεται ακόμα καλύτεο. Το πήγα δωράκι σε μια φίλη και το στόλισα με φρουτάκια και με φυλλαράκια[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΕδώ, η αγορά φρούτων είναι πολύ πλούσια και οι τιμές πολύ καλές. Στα διάφορα πολυκαταστήματα, βρίσκουμε φρούτα κάθε εποχής, δίπλα-δίπλα, που εισάγονται από[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ Αλέθουμε τα φουντούκια μαζί με ζάχαρη άχνη. Βάζουμε το γκρέιπ φρουτ σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Αφήνουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια τους λάτρεις του λεμονιού και του ... διαφορετικού. Για να εκπλαγείτε και να εκπλήξετε! Υλικά Για το κέικ 50 γρ. βούτυρο 3 αυγά, χωρισμένα (κρόκοι από[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν νηστευετε και θελετε κατι γλυκο να προσφερετε αυριο,ο Στ.Παρλιαρος στις Γλυκιες Αλχημειες, το τελευταιο Σ/Κ της Αποκριάς ,παρουσιασε αυτα τα τρουφακια που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο μπισκότα πτι μπέρ παπαδοπούλου 2 φακελάκια κρέμες στιγμής γιώτης με άρωμα βανίλιας. 3 κούπες γάλα φρέσκο 1 κουτί μόρφτ 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα[...]
Πηγή: greekmasa.grΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΧΥΜΟ ΠΕΠΟΝΙΟΥ Το παγωτό πεπόνι είναι μια πολύ ξεχωριστή και δροσιστική γεύση παγωτού. Δεν το συναντάμε πολύ εύκολα στα παγωτά εμπορίου αλλά[...]
Πηγή: icecream.turborecipes.comΥλικά Συνταγή & φωτογραφία: Αθηνά Πάνου, Sugarbuzz.gr 1 κούπα νερό 1 κούπα ζάχαρη 2 κούπες χυμό ροζ γκρέιπφρουτ 2 κ.σ. Cointreau Εκτέλεση Βράζουμε το[...]
Πηγή: mamapeinao.grΗ κλασική καραμελέ με ένα τουίστ γεύσης πορτοκαλιού, σερβιρισμένη με φρουτοσαλάτα. Προετοιμασία: Η κρέμα καραμελέ πρέπει να γίνει μία μέρα πριν. Η[...]
Πηγή: pandespani.comΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΠΟΜΠΟΛΟΝΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μπομπολόνι, οι κλασσικοί λουκουμάδες της Τοσκάνης, που το όνομα τους και μόνο παραπέμπει σε ζυμαράκι καλοφουσκωμένο![...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια την πανακότα 6 γρ. ζελατίνη σε φύλλα 400 γρ. γάλα καρύδας 40 γρ. ζάχαρη 1 λοβό βανίλιας Για το σιρόπι γκρέιπφρουτ 100 γρ. χυμό από γκρέιπφρουτ 80 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τις μαρέγκες 8 μεγάλα ασπράδια αυγών 1 κ.γ. «ξινό» ή 1 κ.γ. χυμό λεμόνι 400 γρ. ζάχαρη ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Για τη σαντιγί 750 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com