Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 155 συνταγές
Η φίλη μου η Δήμητρα μου έφερε μούστο από το χωριό της. Επί τω έργω λοιπόν να φτιάξω την πρώτη μουσταλευριά της χρονιάς! Υλικά για 5-6 μπολάκια: 5 ποτήρια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά: 1/3 κούπας ζάχαρη 3 κ.σ. ανθό αραβοσίτου (άμυλο καλαμποκιού) 1/8 κ.γ. αλάτι 2 κούπες γάλα σόγιας ή άλλο φυτικό γάλα 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Οδηγίες:[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΕΛΑΦΡΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ - ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ Ο συνδυασμός του πορτοκαλιού με την σοκολάτα είναι από τους πιό κλασσικούς![...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μέτριο 1 σκ. σκόρδο 1 ντομάτα 1 πιπεριά κόκκινη 250 γρ. μανιτάρια 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό 1 φλ. βρασμένα[...]
Πηγή: argiro.grΊσως στο βάθος ενός ντουλαπιού σας έχει απομείνει ξεχασμένο ένα βαζάκι γλυκό κ ουταλιού δαμάσκηνο ή μήλο ή βερύκοκο. Μην περιμένετε να τα αξιοποιήσετε στο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚΕΪΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Είπαμε, οι φράουλες είναι πειρασμός και πρόκληση για την δημιουργία νόστιμων γλυκών! Ακόμη ενα κεκάκι με τον κλάσσικο και πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. καρότα ή και λιγότερα 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. αλεύρι καλαμποκιού 400 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα 300 γρ. καστανή ζάχαρη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΚΕΪΚ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ Περισυ σας είχα παρουσιάσει αυτο το κέϊκ, που έκρυβε ενα ασυνήθιστο υλικό : την μελιτζάνα. Ισως κάποιοι σκέφτηκαν οτι ήταν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ αλεσμένα 1 φλυντζάνι αλεύρι καλαμποκιού 2 κουταλάκια μπέικιν 3/4 φλυντζανιού ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη 4 αυγά 2 βανίλιες 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ... 400γρ καλαμπόκι (κονσέρβα) 1 πράσο ψιλοκομμένο ή φρέσκο κρεμμυδάκι 2 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr30/12/16 Χρυσή βασιλόπιτα με «χρυσό» αλεύρι καλαμποκιού μια πρόταση για όσους δεν συμπαθούν τις κλασικές βασιλόπιτες ή θέλουν το κάτι διαφορετικό. Μην[...]
Πηγή: zannetcooks.com''Sacher-Torte'', το πιο διάσημο Αυστριακό Χριστουγεννιάτικο Κέικ, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους ! Χρόνος Προετοιμασίας : 60' ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟ (PASTA GENOVESE) Γ ια το παντεσπανι εχουμε μιλησει αναλυτικα εδω . Οπως ειχαμε δει, η πρωταρχικη μορφη του, ηταν η pasta genovese (παστα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 κασάκια φράουλες 1 κρασοπότηρο λικέρ φράουλα 4 κουταλιές ζάχαρη 1 πρέζα βανίλια Για τις νιφάδες δημητριακών 6 φλιτζ του καφέ νιφάδες καλαμποκιού 150 γραμ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για τη ζύμη (για 5 πιτάκια): 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 6 κ.σ. κρύα φυτική μαργαρίνη 1/4 κούπας παγωμένο νερό 1/2 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη Υλικά[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣυστατικά 240γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180γρ.καλαμποκάλευρο 1κ.σ.σόδα φαγητού 1πρέζα αλάτι 220γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 160γρ.ζάχαρη 2αυγά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΧρειαζόμαστε 1 ετοιμο κέικ της επιλογής σας Μερέντα Θρυμματίζουμε το κέικ και ανακατεύουμε με την μερέντα να γίνει ένα μείγμα. Τοποθετούμε σε καλούπια[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 125 γρ. κουβερτούρα υγείας ή γάλακτος 3 κ.σ. μέλι 2 περίπου κ.σ. βούτυρο αγελάδος ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 1 χούφτα αμύγδαλα ωμά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[Shutterstock] Μπορεί να μην τρελαίνομαι για τα μήλα ως φρούτα, έχω όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μηλόπιτες (αυτό νομίζω πως το έχω ξαναγράψει...) Αυτή η[...]
Πηγή: bostanistas.grΜιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο cheesecake το έχουμε λατρέψει μικροί και μεγάλοι και έχουμε δει αμέτρητες παραλλαγές του και με διάφορες γεύσεις, μιας και μπορείς να χρησιμοποιήσεις[...]
Πηγή: ediva.grΓια τη ζύμη 2 ποτ. ελαφρύ ελαιόλαδο 1 ποτ. ζάχαρη 1/2 ποτ. χυμό πορτοκάλι 1/2 ποτ. drambuie 1 κουτ. γλυκ. τζίντζερ σκόνη 2 κουτ. γλυκ. σόδα 2 κουτ. γλυκ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr17 Σεπτεμβρίου 2016 Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά γλυκά, που λόγω και του χαμηλού κόστους του έχει μεγαλώσει γενιές και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el