Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Η καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr5 συνταγές για χαλβάδες που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο Είτε με σιμιγδάλι, είτε με ταχίνι ή με... νεσιστέ (σημ. ο νεσιστές είναι το άμυλο του σιταριού, από το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά : 1/4 κούπας ή 1 φλιτζανάκι του καφέ πλιγούρι (σπασμένο σιτάρι) 1 λίτρο νερό (+ 500 ml για το βράσιμο του πλιγουριού) 100-120 (ml) σησαμοπολτό (tahini) ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα νερό για το βράσιμο 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1 πρέζα ορυκτό ροζ άλας 1/3 κούπας σταφίδες μουλιασμένες 1/3 κούπας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα ζεστό νερό 1 κούπα ή 200 γρ. ζάχαρη της αρεσκείας σας, πχ. ζαχαροκάλαμου 4 κ.σ. κορν φλάουρ (προαιρετικά, στη περίπτωση που[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣυστατικά : 1/2 κούπα κινόα 4 κούπες νερό (ή 3, ανάλογα πόσο παχύρευστο το θέλετε) 1 πρέζα - 1/2 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. - 1 κ.σ. γλυκαντικό της επιλογής σας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr