Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Μαρμελάδα βερύκοκο, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΦΛΟΥΔΑ ♦♦ CONFETTURA DI ALBIOCOCCHE CON ZENZERO E CANDITI D' ARANCIA, Μαρμελάδα βερύκοκο με φρέσκο τζίντζερ και ζαχαρωμένη πορτοκαλόφλουδα, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ♦♦ CONFETTURA DI ALBICOCCHE ALLA CANNELLA, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΦΛΟΥΔΑ ♦♦ CONFETTURA DI ALBIOCOCCHE CON ZENZERO E CANDITI D' ARANCIA, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ // CONFETTURA DI ALBICOCCHE ALLA CANNELLA
Καλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕυωδιαστό λικέρ, με κεχριμπαρένιο, διαυγές χρώμα και ελαφρύ άρωμα πικραμύγδαλου και κερασιών. Πίνοντας το, είτε ως απεριτίφ, είτε ως χωνευτικό είναι σίγουρο[...]
Πηγή: kitchenstori.esRUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτο κτήμα μας, κάτω από τον ξενώνα «Αμανίτα», έχουμε φυτέψει πάνω από 80 δέντρα. Τα πέντε από αυτά είναι κερασιές. Η κάθεμιά και μια διαφορετική[...]
Πηγή: bostanistas.grΣας έχω πει και άλλη φορά για την αγάπη του καλού μου στις προσφορές. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για εκείνον από το να γυρίσει σπίτι με μια προσφορά σε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά: 2 κιλά δαμάσκηνα 1 κούπα νερό 1 κιλό ζάχαρη προαιρετικά λίγη βανίλια άρωμα ή λίγη εσάνς πικραμύγδαλου 2 κ.σ χυμός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τα[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΜια μαρμελάδα με ένα εκπληκτικό, λαμπερό, σκούρο κόκκινο χρώμα! Για να την φτιάξουμε πρέπει να διαλέξουμε τα κανονικά δαμάσκηνα, αυτά που έχουν σχήμα ωοειδές ή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grυλικά 650 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα 8-10 πικραμύγδαλα ή 1 κ.σ. υγρό άρωμα πικραμύγδαλου 5 ασπράδια φρέσκων αβγών 2 κ.σ. ανθόνερο για το μείγμα και ένα μπολ για[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤι χρειαζόμαστε: 2 κιλά δαμάσκηνα 1 κούπα νερό 1 κιλό ζάχαρη προαιρετικά λίγη βανίλια άρωμα ή λίγη εσάνς πικραμυγδάλου 2 κ.σ χυμός λεμονιού Πλένουμε τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ροδάκινο, είναι η πιο αγαπημένη μαρμελάδα που υπάρχει, μετά ίσως από τη μαρμελάδα φράουλα . Όπως όλα τα σπιτικά γλυκά, είναι μακράν καλύτερα από του[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕργολάβοι Αμυγδάλου Αφράτοι!! Πεντανόστιμοι Εργολάβοι που πραγματικά θα λατρέψετε, με λίγα υλικά αλλά τεράστια γεύση. Αυτό το υπέροχο παρεξηγημένο γλυκό ήρθε η[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grζύμη 3 1/2 κούπες φαρινα 2 βανιλιες 1/4 κουταλάκι αλάτι 1 κούπα καλαμποκέλαιο 1/4 κούπας φρουκτοζη και ζαχαρινη(μισο-μισό) 1/4 κούπας λικερ πικραμυγδαλο 1[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΑυτή είναι η πιο παλιά και εύκολη συνταγή για να φτιάξουμε βύσσινο γλυκό του κουταλιού και ταυτόχρονα και σπιτική βυσσινάδα. Έτσι τα έφτιαχνε η πεθερά μου,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒερίκοκο, στολίδι ιδιαίτερο και ξακουστό.Φρούτο καλοκαιρινό, χαρούμενο, σαρκώδες, ερωτικό, σε αγκαλιάζει με το χρώμα του και τη γεύση του. Ο ζουμερός καρπός[...]
Πηγή: bostanistas.gr