Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Ενα γλυκό με γέμιση κατίκι Δομοκού και γλυκό κυδώνι ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 200 γραμμάρια φύλλο κανταΐφι 50 γραμμάρια βούτυρο Κέρκυρας Γέμιση 200 γραμμάρια[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌσοι περιμένετε να διαβάσετε σήμερα συνταγές δικές μου, είστε γελασμένοι. Σήμερα θα διευρύνω τους γαστριμαργικους σας ορίζοντες, οχι με τον συνηθισμένο τρόπο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grκυδώνια-ψητά-με-μαύρη-ζάχαρη-και-σαντυγί Κυδώνια ψητά με μαύρη ζάχαρη και σαντιγί ΥΛIΚΑ (για 6 άτομα) Υλικά 3 μεγάλα κυδώνια 1½ φλιτζάνια τσαγιού σκούρα[...]
Πηγή: greekouzina.grΚΑΡΔΑΜΟ Γενικά Είναι ένα πολυετές φυτό με όρθιους μίσχους, που μπορούν να φτάσουν σε ύψος μέχρι τα 3 μέτρα. Οι μικροί πράσινοι καρποί του περιέχουν μέχρι 18[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1,3 κ. μοσχαρίσιο κρέας (χτένι της σπάλας) ή χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες 1 κ. (ή 4 μέτρια) κυδώνια 1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό καθαρισμένο κολοκύθι 1,5 κιλό ζάχαρη 2 και 1/4 κούπες νερό 1/4 της κούπας γλυκόζη 2 και 1/4 κ.γ ξινό 1 βανίλια Μέθοδος Εκτέλεσης 1. Καθαρίζουμε το[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜαρμελάδα ροδάκινο Οι σπιτικές μαρμελάδες πιάνουν νωρίς το χέρι μας για να κατευθύνουν τα άγουρα γευστικά μας βήματα στις πρώτες γλύκες της ζωής. Η ελεγμένη[...]
Πηγή: pandespani.comΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠρώτα οι αλλαγές. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ότι πιστεύεις ότι κάπου βάλτωσες, ότι προσπαθείς να σηκώσεις το πόδι από κάτω κι η γαλότσα είναι όλη[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΤο χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΤο κυδώνι είναι πολύ διαδεδομένο και γνωστό στον Ελληνικό κόσμο. Στην αρχαία Ελλάδα το πολυτελές αυτό φρούτο είχε αφιερωθεί στη Θεά Αφροδίτη και συμβόλιζε τον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grComments are closed. Ο Μπακλαβάς είναι ένα πλούσιο γλυκό, που γίνεται με πολλές στρώσεις φύλλων ανάμεσα στα οποία μπαίνουν διάφοροι ξηροί καρποί και ποτίζεται[...]
Πηγή: kopiaste.infoΣος με κυδώνι και δεντρολίβανο Υλικά 2 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 2 κυδώνια 1 φλιτζ. τσαγιού νερό 1 κ.σ. φύλλα δεντρολίβανου 70 ml χυμό λεμονιού 50 ml[...]
Πηγή: greekouzina.gr