Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 88 συνταγές
ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ♦♦ KUMQUAT (MANDARINI CINESI), SOTTO SCIROPPO, ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ♦♦ AMARENE, DOLCE SOTTO SCIROPPO, ΚΙΤΡΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ // SCORZE DI CEDRO, DOLCE SOTTO SCIROPPO, ΦΡΑΟΥΛΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ♦♦ FRAGOLE, DOLCE SOTTO SCIROPPO, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΕΡΑΣΙ, ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ♦♦ CILIEGIE DOLCE ALLO SCIROPPO, ALL'AROMA DI VANIGLIA, ΣΤΑΦΥΛΙ ΣΟΥΛΤΑΝΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ♦♦ UVA SULTANINA, DOLCE SOTTO SCIROPPO
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΦΛΟΥΔΑ ♦♦ CONFETTURA DI ALBIOCOCCHE CON ZENZERO E CANDITI D' ARANCIA, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ♦♦ CONFETTURA DI ALBICOCCHE ALLA CANNELLA, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ // CONFETTURA DI ALBICOCCHE ALLA CANNELLA, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ // CONFETTURA DI ALBICOCCHE CON NETTARINI E PEPERONE ROSSO, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΦΛΟΥΔΑ ♦♦ CONFETTURA DI ALBIOCOCCHE CON ZENZERO E CANDITI D' ARANCIA, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ♦♦ CONFETTURA DI ALBICOCCHE
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΓΚΟΤΖΙ ΜΠΕΡΙΣ, ΜΥΡΤΙΛΑ ΚΑΙ ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ ♦♦ CONFETTURA DI FRAGOLE CON BACCHE GOJI, MIRTILI E PEPE ROSA, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΜΕΝΤΑ ♦♦ CONFETTURA DI FRAGOLE ALLA MENTA, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙ ΦΡΑΟΥΛΑ ♦♦ CONFETTURA DI UVA FRAGOLA, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ♦♦ CONFETTURA DI FRAGOLE, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ASTI MARTINI ♦♦ CONFETTURA DI FRAGOLE, A MODO MIO
ΛΙΚΕΡ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Ενα αρωματικότατο λικεράκι, που φτιάχνεται με τα πέταλα απο τα τριαντάφυλλα. Και βέβαια τα πιο κατάλληλα είναι τα πέταλα της εκατόφυλλης[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ Οπως είχα γράψει και πέρισυ που είχα φτιάξει το λικέρ φραγκόσυκο , τα φραγκόσυκα στα μέρη μας δεν είναι πολύ συνηθισμένα. Πέρισυ τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ Οικονομία και ανακύκλωση, στο πνεύμα της δύσκολης εποχής που περνάμε, ακόμη και οι φλούδες απο το ζουμερό καρπούζι μπορούν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ Υπέροχη γλυκόξινη μαρμελάδα βατόμουρο με καταπληκτικό ρουμπινί χρώμα! Φέτος το καλοκαίρι μετακινηθήκαμε ελάχιστα, αλλά απο πέρισυ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grRUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΑΜΩΜΟ Ακόμη μια εποχική μαρμελάδα. Τα καροτάκια την άνοιξη είναι φρέσκα και λαχταριστά, ενώ μπορείτε να βρείτε ακόμη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ Ενα ευκολο σιροπιαστο γλυκακι με αστειο ονομα, που, εμας τους μεγλαυτερους σε ηλικια, μας θυμιζει τα παιδικα μας χρονια. Υλικα : 500 gr φυλλο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ Φέτος ήταν απο τις χρονιές που οι δύο μουσμουλιές μας ήταν κατάφορτες απο φρούτα, ευμεγέθη, ιδιαίτερα γλυκά και ζουμερά. Αν προσθέσετε και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΡΟΜΗΛΟ Κορόμηλα, εμείς τα λέμε ερίκια αλλά και αβράμπουλα, ένα γλυκόξινο φρούτο σε διάφορες χρωματικές ποικιλίες που δεν το βρίσκουμε και πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Υλικα : 1 kg ωριμα ροδακινα (γιαρμαδες), 350 gr ζαχαρη καστανη απο ζαχαροκαλαμο, 1/3 κουταλακι του γλυκου πηκτινη φρουτων,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ Λατρεύω τις μαρμελάδες των εσπεριδοειδών και αυτήν την εποχή μπορούμε ακόμη να βρούμε σχεδόν όλα τα είδη τους. Επειδή μου αρέσει να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ Ενα κλασσικο γλυκακι των παιδικων μας χρονων, απο αυτα που εφτιαχναν οι νοικοκυρες με απλα υλικα, οταν δεν υπηρχε η υπεραφθονια των συσκευασμενων[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ Υπεροχα κουλουρακια με την γευση του μουστου και το αρωμα των μπαχαρικων. Υλικα : 1 φλυτζανι τσαγιου μουστο ή πετιμεζι , 1 φλυτζανι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΛΕΜΟΝΙ! Οχι, ο τίτλος αυτής της ανάρτησης δεν είναι υπερβολικός! Είναι πραγματικά η καλύτερη μαρμελάδα λεμόνι που μπορείτε να φανταστείτε,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΑΘΗΝΆ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Πολλοί απο εσάς γνωρίζουν την γλυκύτατη Αθηνά Πάνου, μέσα απο το blog της, το Sugar Buzz . Εγω είχα την τύχη να την γνωρίσω απο κοντά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grMARRONS GLAC ES (ΜΑΡΟΝ ΓΛΑΣΕ) M arron glacé (μ αρόν γκλασέ η σωστή προφορά και όχι μαρόν γλασέ όπως συνθίζεται...), δηλαδή γλασσαρισμένο κάστανο, υπέροχο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr