Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 193 συνταγές
ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΥΛΙΚΑ: 1κιλο αλευρι μαλακο 300γρ.μουστος 300γρ.ζαχαρη 150γρ.λαδι καλο. 2 κ.γ.σοδα 1κ.γ.κανελα 1κ.γ.γαριφαλο ½ φλυτζανι χυμο πορτοκαλιου[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΧτες είχαμε τρύγο... «Είχαμε» σημαίνει ότι τρυγάνε γονείς και θείοι με τους εργάτες τα αμπελάκια των παππούδων, συνθλίβουν τον καρπό και πλένουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΧωρίς ζάχαρη, με αλεύρι ολικής , με φυσική γλύκα και καθόλου κόπο!΄ Ένα μπουκάλι "κομμένος" μούστος είχε παραμείνει στην κατάψυξη από πέρυσι, περιμένοντας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπό την κ. Σοφία Μούτσου - τ. Δήμαρχο Στυρέων Εύβοιας Σουτζούκι (από μουσταλευριά παραδοσιακή και καρύδια) Εσπαγαν τα καρύδια που τα έλεγαν κοκόσες με προσοχή[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grαπό την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων ΥΛΙΚΑ: 5 ποτήρια μούστο κομμένο 1 ποτήρι αλεύρι ή νισεστέ Καρύδια ψιλοκομμένα Σουσάμι Κανέλα τριμμένη ΕΚΤΕΛΕΣΗ:[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΜούστος- μουσταλευριά. Υλικά: 8 κιλά μούστο 12 κουταλιές στάχτη 1,1/4 της κούπας αλεύρι Κανέλα Καρυδόψιχα χοντροκομμένη Σουσάμι Εκτέλεση: Βάζουμε τη στάχτη σε[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΧτες είχαμε τρύγο... «Είχαμε» σημαίνει ότι τρυγάνε γονείς και θείοι με τους εργάτες τα αμπελάκια των παππούδων, συνθλίβουν τον καρπό και πλένουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπέροχα κουλουράκια λαδιού με πετιμέζι «νέας εσοδείας»! Η συνταγή είναι από τετράδιο αγαπημένης και εξαιρετικής μαγείρισσας που δεν είναι πια μαζί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΔεν έχουν περάσει πολλές μέρες που έκανα την ανάρτηση για τον πελτέ από κυδώνι. Είχα γράψει τότε ότι τα απομεινάρια ,φλούδια και κουκούτσια, τα χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤη μέρα που πήρα στα χέρια μου το μούστο, μου ήρθαν μερικές ιδέες για να αξιοποιήσω ένα μέρος του. Μία από αυτές, ήταν να φτιάξω ζελέ.Αν η πρώτη σας σκέψη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ εποχή του τρύγου τελειώνει και σύντομα θα βρεις μούστο για απολαυστική μουσταλευριά και πετιμέζι . Με το σιρόπι λοιπόν του σταφυλιού ετοιμάζουμε αρωματικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html