Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
PABASSINOS per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ PABASSINOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΔΗΝΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Μπισκοτάκια, το κεφαλάκι της αρκουδίτσας Πάντα, PABASSINOS per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ PABASSINOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΔΗΝΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού το νοσταλγικό άρωμα του γιασεμιού ξυπνάει αναμνήσεις . Μεγάλωνα σε έναν κήπο με λουλούδια. Λίγο πριν βγει ο χειμώνας άνθιζε[...]
Πηγή: bostanistas.grΚραμπλ με λεμόνι και καρύδα Ναι, το παραδέχομαι! Τα τελευταία χρόνια έχω μεταλλαχθεί για άλλη μια φορά... Όχι, δεν μου έχει φυτρώσει καμία πράσινη ουρά ούτε τα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλά αυτή δεν είναι λέξη, είναι γλωσσοδέτης σαν το: Τζίτζιρας ο Μίντζιρας ...ο Τζιτζιμιντζιχόντζιρας! Πάντως η γεύση έκανε το θαύμα της κι' εγώ αξιοποίησα κάτι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕίπαμε…αγοράσαμε 4-5 πακέτα! Δώσαμε κάποια. Κρατήσαμε τα υπόλοιπα και μπήκαμε σε φάση δημιουργικής παραγωγής… για τα βατόμουρα μιλώ πάντα :-))[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr...με σοκολάτα... ...ή με εσπεριδοειδή;;;;;; Καλή σας μέρα! Σήμερα είπα να σας γλυκάνω γιατί τον τελευταίο καιρό μου φαίνεται ότι έγινα λίγο ...γκρινιάρα!!![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαι ναι, έπειτα από τέσσερα χρόνια που ζούμε στην Ολλανδία, πάρθηκε η απόφαση. Εγώ κι ο Σ ξεκινήσαμε μαθήματα ολλανδικών. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr... μια εθιστική αμαρτία! Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ήταν μια υπέροχη ημέρα για... τον ουρανίσκο μου, μιας και η αδερφή μου έφτιαξε το αγαπημένο μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Η πρώτη ανάρτηση του χρόνου πρέπει να είναι γλυκιά... για να σας γλυκάνει και να είναι πάντα γλυκιές οι μέρες σας το 2012!! Η αγγλική πουτίγκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Βιβή γνωστή ως Σπιρτόκουτο μας προσκάλεσε - προκάλεσε σε πρωτομαγιάτικες δημιουργίες. Εγώ ως μαγείρισσα δημιούργησα τα δικά μου στεφάνια όχι για κρέμασμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑν βαριέστε να διαβάσετε την ιστορία, πηγαίνετε κατευθείαν στη συνταγή...Η ιστορία αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που άρχισε 2 χρόνια πριν ... Είχαν περάσει 2[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΈυκολη και απολαυστική τούρτα!!! Τι χρειαζόμαστε: Γέμιση: 1 λίτρο γάλα 3 αυγά 1 φλιτζάνι κορν φλάουρ 1.5 φλιτζάνι ζάχαρη 3 βανιλάκια 70 γρ κουβερτούρα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝαι, ναι καλά το διαβάσατε... μία μαρμελάδα φτιαγμένη με καυτερές πιπερίτσες. Μία προκλητική και πικάντικη μαρμελάδα, εξαιρετική σαν συνοδεία τυριών όπως η[...]
Πηγή: cookpad.com/grFor the recipe in English click here Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να φτιάχνω γλυκά vegan, δηλ. να μην χρησιμοποιώ κανένα ζωικό παράγωγο: ούτε αυγά, ούτε[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΣυζητούσα με το σύζυγο περί εποχών όταν επισήμανα ότι μόνο για δύο λόγους μου αρέσει το καλοκαίρι: (1) γιατί υπάρχει αφθονία φρούτων τα οποία και χρησιμοποιώ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Σύκον χειμώνος αιτώ” έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για τις άκαιρες επιθυμίες. Γιατί το σύκο ως γνωστόν είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό φρούτο και μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΟι δύο τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές (όπως και οι 2 τελευταίες εβδομάδες). Όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είχε καθαριότητα και μαγείρεμα. Χτες το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα παραδοσιακό αγγλικό κέικ που το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ετοιμάσουμε ένα γρήγορο μείγμα κέικ, ανακατεύοντάς το απαλά, να βυθίσουμε τα κεράσια,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΛεμονάτη γεύση, υγρό άρωμα φρούτου στο στόμα και στη μύτη, ζουμερή σπογγώδης υφή και μια υπόξινη υποψία σε γλυκό κέικ. Αν σας αρέσει το κίτρινο, τα λεμόνια,[...]
Πηγή: pandespani.comΚαραμελωμένα σουδάκια με μασκαρπόνε, αχλάδι και βινσάντο Όταν ήμουν παιδί, κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος, έκλεινα σφιχτά τα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανιού σε όλες τις Αραβικές χώρες τα απογεύματα πωλούνται παντού φρέσκα γλυκά με σιρόπι μέσα σε μεγάλα ταψιά! Εξαιρετικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grTO ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ : ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ... ο φουρνος θα τα ψησει, το σπιτι θα μυρισει... Αναποσπαστα συνδεδεμενο με το Πασχα, το αφρατο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ “Πάστα Φλώρα” των παιδικών μας χρόνων, ήταν το γλυκό που δεν έλειπε από κανένα σπίτι. Ασχολούμενοι με τη γαστρονομία, κάποια στιγμή καταλάβαμε πως το όνομα[...]
Πηγή: caruso.grΧαιρετώ τους αγαπημένους μου αναγνώστες!!! Έχετε καταλάβει όλοι πόσο γλυκατζού είμαι, γι' αυτό κι εγώ γλυκό σας έχω πάλι.... Ένα επιδόρπιο κλασικό κι[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΗ καλοκαιρινή εκδοχή της καρυδόπιτας, είναι ένα πολύ ωραίο, σχετικά ελαφρύ, σιροπιαστό γλυκό, με λιγότερο καρύδι από την κανονική και απολαυστική κρέμα σαντιγύ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr‘Virtue? A fig!’ (…) Whereof I take this that you call love to be a sect or scion» Οθέλλος, Σέξπιρ Τα σύκα σηκώνουν περισσότερες μαγειρικές και άλλες[...]
Πηγή: pandespani.comΈνας ανατρεπτικός συνδυασμός κι ένα εξαίρετο αποτέλεσμα...έτσι απλά! Καλησπέρα! Ελπίζω όλοι να είστε καλά (όσο γίνεται τουλάχιστον)! Ας ξεχάσουμε για λίγο τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grπόσος καιρός πέρασε από την τελευταία φορά που μοιράστηκα μαζί σας μια νόστιμη συνταγή? ένα καταλαβαίνω ... ο χρόνος τρέχει, τρέχει σαν νερό. πότε είχαμε[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΜια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του γεύματος ήταν η αναπαραγωγή του σάμι. Όχι μόνο γιατί ήταν ένα πιάτο που δεν είχα ξαναφτιάξει στη ζωή μου, αλλά και γιατί[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr