Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Ο χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.gr¾ φλ. αραβοσιτέλαιο ½ φλ. ζάχαρη ¾ φλ. γάλα ¼ φλ. ανθόνερο ή ροδόνερο 1 κ.γ. κανέλα ½ φλυτζανάκι του καφέ μαύρο ρούμι 2 φλ. σιμιγδάλι ψιλό 5 αυγά χωριστά οι[...]
Πηγή: cooktherapy.grM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο σιρόπι το χρησιμοποιούμε στα γλυκά του κουταλιού, τα σιροπιαστά του ταψιού αλλά και σε ποτά . Ανάλογα που θα το προσθέσουμε, βάζουμε και αντίστοιχο άρωμα ή[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜαλεμπί με άρωμα νεράντζι (γλυκό κωνσταντινούπολης) 1 λίτρο - φυτικό γάλα (σόγιας, αμυγδάλου κ.α.) 80 gr. - ρυζάλευρο 80 gr. - ζάχαρη 1 κ.γ. - φυτική μαργαρίνη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 λίτρο (4 φλ.) γάλα χαμηλών λιπαρών, ½ φλ. ρύζι γλασέ, 2 κουταλιές ζάχαρη, ½ κουταλάκι εσάνς βανίλιας ή κανέλα, 1 κουταλάκι ροδόνερο ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑγαπημένες τάρτες φτιαγμένες με φύλλο κρούστας, εύκολες, τραγανές και σιροπιαστές που τις γεμίζουμε με ό,τι επιθυμούμε. Σήμερα φτιαγμένες με γλυκιά κρέμα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr