Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ♦♦ CROSTATA CON CREMA DI RICOTTA E MASCARPONE CON FINITURA ALLA CONFETTURA DI FRUTTI DI BOSCO, ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ // CROSTATA CON CREMA DI RICOTTA E MASCARPONE CON FINITURA ALLA CONFETTURA DI FRUTTI DI BOSCO
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ συνταγή δεν είναι δική μου, είναι απο πρόσφατο σεμινάριο που παρακολούθησα. Πολύ πετυχημένη και στην εμφάνισή της Υλικά για τη ζύμη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 200[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑυτή η ουράνια συνταγή παγωτού είναι ιδανική για τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Υλικά 800γρ. φρέσκο τυρί ρικότα 3/4 φλιτζάνι (165γρ.) ζάχαρη άχνη 300ml[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΙστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: ΓΙΑ 1 κούπα Μπισκότα πρι μπερ 1/4 κούπας Ζάχαρη 1/3 κούπας Βούτυρο 1/3 κούπας Κάσιους ΓΙΑ 600 γρ. Κίτρινο κολοκύθι 250 γρ. Κριμ τσιζ 1/2 κούπας Μέλι[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο αλμυρό cheesecake είναι μία ξεχωριστή συνταγή και υπάρχουν αρκετές παραλλαγές που μπορούμε να ετοιμάσουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και[...]
Πηγή: alwayshungry.grYΛΙΚΑ 200 γρ. μπισκότα τύπου digestive 70 γρ. βούτυρο 250 γρ. τυρί κρέμα ½ κούπα ρικότα 2 βανίλιες 40 γρ. ζάχαρη άχνη 2 αυγά 1 κ.σ. αλεύρι που[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα γευστικότατο κέικ που όταν είναι ζεστό, απλά είναι ένα από τα πιο γευστικά γλυκά που έχω δοκιμάσει ποτέ Τι χρειαζόμαστε: Για το κέικ 3,5 κούπες αλεύρι που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΝΌΛΟ ΣΙΤΣΙΛΙΆΝΟ Καθώς η συνταγή για τα κανόλι (δες εδώ ) συνέπεσε να δημοσιευτεί το καλοκαίρι, παράλληλα με την κλασσική γέμιση με κρέμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαμιά φορά μαγειρέυω τρεις μέρες στην σειρά και την τέταρτη τρωμε περισεύματα. Ο πεθερος μου είναι της άποψης ότι είναι αμαρτία να πετάμε φαγητό και δεν έχει[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr