Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά Σφολιάτα: 2 φύλλα (1 συσκευασία 850 γρ.) βούτυρο ή μαργαρίνη: 6-7 κουταλιές σούπας σπανάκι: 350 γρ. καθαρισμένο πατάτες: 3 κομμένες σε ροδέλες[...]
Πηγή: icookgreek.com150 γρ χωριάτικο αλεύρι (δείτε “Μυστικά” [2]) 100 γρ μαλακό αλεύρι (δείτε “Μυστικά” [2]) 250 ml γάλα 2 αυγά 50 γρ καλό, ελαφρύ, παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 ποτήρι φρέσκο γάλα περίπου 100ml κρέμα γάλακτος 250 γρ. φέτα 300 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΤα φρέσκα κολοκυθάκια είναι αυτή την εποχή στα καλύτερά τους! Και εμείς αναζητούμε διαφορετικές συνταγές για να τα απολαύσεις! Μια τάρτα απλή, χωρίς περίεργη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤα κυριακάτικα τραπέζια, προπάντων του μεσημεριού, είναι τα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί, εκτός από τα φαγητά, εμπεριέχουν πάντα τη φωτεινότητα της μέρας κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΓια τη ζύμη 150-170 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη 1 αβγό 1-2 σφηνάκια νερό (περίπου) Για τη γέμιση 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]
Πηγή: caruso.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΥλικά για στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: 1 δόση ζύμη για τάρτα (3οο γρ. αλεύρι, 15ο γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο, 1 αβγό ή 1 κρόκο αβγού, 1 κ.σ. ζάχαρη, 1 κ.γλ. αλάτι,[...]
Πηγή: easykuzina.gr