Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
«Οh la la, quelle délice» θα έλεγαν οι Γάλλοι! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις μια πρέζα αλάτι 170 γρ. βούτυρο ανάλατο παγωμένο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚυδώνια στο φούρνο! Ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά για χειμερινά τραπέζια φίλοι μου , το κάνω Αγ. Δημητρίου, το κάνω τα Χριστούγεννα και ξέρω ότι το θέλει όλη[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΑυτή η ιδέα είναι πολύ δημοφιλής στις βόρειες χώρες, με τους βαρείς χειμώνες, αλλά αρέσει και σε μας, τις κρύες βραδιές του χειμώνα, με φίλους, δίπλα στο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΕίναι μια λεπτή κρέμα με βάση το ζουμί του σιταριού• αυτό είναι το βασικό υλικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα παραλλαγών που σχετίζεται με τα υπόλοιπα υλικά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο ορκίζομαι, δεν το είχα ξαναφάει, αλλά το ερωτεύθηκα με την πρώτη ματιά. Ή, καλύτερα, με την πρώτη μπουκιά. Μου το παρουσίασαν σαν συνοδευτικό ενός πιάτου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤσίχλες είναι μικρά πουλάκια με εντυπωσιακή γεύση! Τι χρειαζόμαστε: 10 τσίχλες καθαρισμένες 1 φλ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα ψιλοκομμένα κρεμμύδια 1 νεροπότηρο κονκασέ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γευστικό φαγητό με γεμάτη γεύση. Τρώγεται εύκολα όχι μόνο σε περίοδο νηστείας. Τι χρειαζόμαστε: 1 σουπιά καθαρισμένη κομμένη κομμάτια 1 ποτήρι νερό (ή 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Φύλλα κρούστας για πίτες: 10-11 φύλλα (1 συσκευασία 450 γρ.) μανιτάρια: άγρια και καλλιεργημένα 300 γρ. κομμένα σε φετάκια πιπεριές Φλωρίνης: 4 κομμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 κιλά ώριμα δαμάσκηνα 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλ. τσ. νερό 1/2 φλ. τσ. κονιάκ (ή κόκκινο γλυκό κρασί ή λικέρ της αρεσκείας μας ή τσίπουρο με[...]
Πηγή: e-sofia.gr4 μεγάλα κυδώνια 1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη 750 ml μαυροδάφνη 1 ξυλάκι κανέλα 4-5 καρφάκια γαρίφαλο 500 γραμμ. κρέμα γάλακτος παγωμένη 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη[...]
Πηγή: argiro.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑυτή η δροσερή συνταγή, αναδείχτηκε πρώτη στο διαγωνισμό που διεξήγαγε το OpenFood και ο οποίος έληξε στις 30 Απριλίου 2011! Τι χρειαζόμαστε: Ζελέ 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦέτος η δική μας παραγωγή ροδάκινων ήταν μικρή. Κάποια απ΄ αυτά τα απολαύσαμε φρέσκα και δροσερά και κάποια έγιναν κομπόστα για να τα διατηρήσουμε όσο[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑΛΜΥΡΟ CHEESECAKE Αγαπητοί μου. Για σήμερα σας έχω μια πολύ νόστιμη καλοκαιρινή πρόταση ώστε να συνοδεύσετε τα βράδια σας με ένα ποτήρι λευκό κρασί. Αλμυρό[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΜελίμηλον!!! Σας λέει κάτι η λέξη;;; Αν όχι να ...βοηθήσω... μελίμηλον λεγόταν η μαρμελάδα που έφτιαχναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, σιγοβράζοντας κυδώνια με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν υπάρχει πιο γρήγορο και απλό γλυκό το καλοκαίρι από μια πανακότα,που προσφέρει άπειρες ευκαιρίες για συνδυασμούς με ό,τι τραβά η όρεξη,ή ό,τι μας βρίσκεται[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤα ψάρια μαζί με τα λαχανικά δημιουργούν έναν εξαιρετικό ζωμό, ο οποίος, παγώνοντας, θα κρατήσει τα αρώματά τους, δίνοντας στο πιάτο όχι μόνο μια όμορφη όψη,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami