Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Η κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα αρμυρό ορεκτικό μεζεδάκι που είναι κατάλληλο για κρασί, μπύρα ή τσικουδιά. Υλικά: 3 ασπράδια αυγών 150 γρ. κεφαλοτύρι 150 γρ. κασέρι ή[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΜερικά κάστανα, που ήταν αρκετά όπως φάνηκε τελικά...στάθηκαν αφορμή για να δοκιμάσω για μια ακόμη φορά το στιφάδο με κάστανα και μανιτάρια που είναι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤΟΡΤΑ ΤΣΙΟΖΌΤΑ (ΚΕΪΚ ΜΕ ΡΑΝΤΙΚΙΟ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μετά την καλοκαιρινή παύση, είμαστε πάλι εδώ όλη η παρέα των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό «σκάλιζα» τα ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά με εργόχειρα από τις δεκαετίες 1970 και 1980 που[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ νέα χρονιά σου κλείνει το μάτι. Στους στόχους σου έχεις να γίνεις πιο δημιουργικός, να τραγουδάς περισσότερο, να βιώνεις την τέχνη. Και εμείς δε χάσαμε την[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΣήμερα τα θέλω αλμυρά, λεπτά και κριτσανιστά, σαν κρακεράκια, να τα αλείψω με κατσικίσιο τυρί. Αύριο πάλι τα θέλω σοκολατένια και φουσκωτά, να μυρίζουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grο αγαπημένος Bûche de Noël Καλημέρα σας!! Λέω καλημέρα γιατί ξεκινάω πρωί (8.40πμ) τη σημερινή ανάρτηση κι ελπίζω να τη τελειώσω μέχρι το βράδυ!!! Οι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ Μέτη μας στέλνει κι άλλα tips, που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη στην κουζίνα και βοηθούν τα μαγειρέματά μας!!! Κι επειδή η Μέτη μας έχει ετοιμάσει πλούσιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο παραδοσιακό τιραμισού περιέχει ένα σύντομο κατάλογο συστατικών: μπισκότα δάχτυλο ( μπισκότα σαβαγιάρ ) , τους κρόκους, τη ζάχαρη, τον καφέ, το τυρί[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr«Tο κάστανο θέλει κρασί και το καρύδι μέλι και το κορίτσι φίλημα πρωί και μεσημέρι» Η καστανιά είναι αυτοφυής στην Ελλάδα Στην Αρχαία Ελλάδα οι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr«Στρουμφάκια … Ε, καλά μου Στρουμφάκια … Ελάτε! Έχω το κολατσιό σας,... Κι είναι ένα υπέροχο! Δεν έχει βατόμουρα... Αλλά είναι υπέροχο! Δεν[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grτο αλεύρι στη ναπολιτάνικη πίτσα, η μαγιά & το αλάτι Καθώς το είδος της ζύμης προσδιορίζει την πίτσα της Παρθενόπης, περισσότερο από κάθε άλλο υλικό -νερό,[...]
Πηγή: pandespani.com