Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 136 συνταγές
Ο Μάιος είναι η καλύτερη στιγμή της φράουλας και ο μαναδικος μήνας που την καταναλώνω σε μεγάλες ποσότητες, δοκιμάζοντας διάφορα .. Αρχές Ιουνίου και περί τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚι αφού μιλάμε για τηγανίτες,να και η γλυκιά εκδοχή τους,απόλαυση του Σ/Κ,αλλά και βραδινό σνακ Pancakes είναι η ξενόφερτη εκδοχή τους,και είναι αυτή που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈχει και η νηστεία τις νοστιμιές της....Τελευταία,δε,νομίζω,πως εξελίσσεται σε τόσο γκουρμέ,που πια δεν είναι νηστεία...Αυτό εδώ είναι το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤι;;; Είπε η Μπετούλα όταν άκουσε τον τίτλο της ανάρτησης...τίποτα καλύτερο δεν έχεις,με ρώτησε απαξιώνοντας... ( έχω,-κι εγώ δεν ξέρω πόσες-συνταγές[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚατ'αρχην να πω πως το ταχινι δε με συγκινει ιδιαίτερα ως γεύση μόνο του,μα ούτε ως προσθηκη σε γλυκα και φαγητά...το έχω δοκιμασει με πολλους τροπους μα στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο pc μου κάνει νάζια μα σήμερα κατάφερα να το υποτάξω! Έτσι .... Από παλαιότερο τεύχος του περιοδικού Γλυκιές Ιστορίες,αυτά τα πανεύκολα νόστιμα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑπό το παρελθοντικό,εδώ και καιρό,αλλά νόστιμο Olive,προέρχεται αυτή η συνταγή. Κάτι ανάμεσα σε μαρμελάδα και άλειμμα. Με κέντρισε το κακάο,κι επειδή στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΝομίζω πως πάντα, τέτοια εποχή περίπου, εμφανίζομαι στο μπλογκ...προφανώς μαζί με τα σχολεία,τις πρώτες βροχές,τις πρώτες δροσιές, θέλω να νοιώσω πάλι οτι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑφού μας πήρε η κατηφόρα των γλυκών,ακόμη ένα,κέικ μεν,μα με καρδιά δε...και τι καρδιά...καρδιά από κρέμα! ΥΛΙΚΑ Για την κρέμα 3 κούπες γάλα 1 φάκελο άνθος[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτα χρόνια που μαγειρεύω,έχω δοκιμάσει πάμπολλους συνδυασμούς υλικών...από ένα σημείο και έπειτα, συνειδητοποίησα πως ελάχιστα είναι τα έντυπα μαγειρικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠώς είπατε?Υπάρχει μανταρίνι το καλοκαίρι?...ρώτησα όταν τα είδα μπροστά μου...Κι αν πριν ένα μήνα έβλεπα τέτοια μαρμελάδα, θα απορούσα...Και όμως...οι βόλτες[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑυτήν τη συνταγή τη συστήνω με μεγάλο ενθουσιασμό γιατί πρώτον η μαρμελάδα είναι της στιγμής, παρασκευάζεται αποκλειστικά για το γλυκό μας κι έτσι έχει[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια απλή νοστιμιά για τις μέρες της νηστείας σε χρόνο γρήγορο... ΥΛΙΚΑ Γέμιση:100 γρ. κουβερτούρα πικρή100 γρ. κρέμα φυτική1/2 κ.γλυκού κανέλα Ζύμη:300[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια τούρτα με αναμνήσεις παιδικές. Από εκείνες που μας έφτιαχνε η μαμά μας τα ζεστά καλοκαίρια. Με γεύση που ακόμη και σήμερα,που τα πιτσιρίκια κατακλύζονται[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤην αδυναμία μου για τα γλυκά την έχετε καταλάβει,ίσως. Ίσως επίσης ξέρετε πως όποιος τρελαίνεται για γλυκά,απεχθάνεται οτιδήποτε light(γιατί μόνο γλυκό δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑν αγαπάτε τα βουτυρένια μπισκότα τύπου Δανίας,αυτή είναι η συνταγή σας...Θα τα φτιάχνετε ξανά και ξανά,χωρίς καθόλου κόπο...Στη στιγμή!-ούτε μίξερ,ούτε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΝομίζω πως τον μήνα που μας έρχεται,αλλα και το Πάσχα,η σταρ,στα γλυκά, ειναι η φράουλα. Προβλέπω οι μπλογκοκουζίνες να κυριευτουν απο...φραουλομανια![...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαθώς γράφω την ανάρτηση έχω στο νου μου κανά 2 πρόσωπα που θα αρχίσουν να βογγούν και να ωρύονται, μα συνεχίζω ακάθεκτη! Είναι το σουφλέ του αρχάριου,γι'αυτό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΝα και το δεύτερο γλυκό της γιορτής,πολύ εύκολο,γρήγορο και ...δροσιστικά γευστικό -:) ΤΟΥΡΤΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ (συνταγή απο το περιοδικό REAL FOOD,στην οποία εγώ[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤσικνοπέμπτη σήμερα κι ελπίζω να τσικνιστήτε αρκετά...κατά το έθιμο. Εγω πάντως παράπονο δεν έχω, αφού στο σχολείο είχαμε σουβλακο-κρασο-κατανυξη.... Ώρα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΌταν ψάχνεις τη σίγουρη συνταγή, που δεν κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις, ένας τρόπος υπάρχει να τη βρεις. Οι παλιές καλές μαγείρισσες, που ήταν απόλυτα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜάλλον το πέτυχα ... παγωτό , είναι η πρώτη μου ζαχαροπλαστική δημιουργία στα τυφλά! Παρασκευάστηκε υπό τους ήχους της προσωπικής μουρμούρας μου, με δύσοσμους[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑφιερωμένο εξαιρετικά στον tzonako που γιόρταζε χθες και αγαπα πολύ τα βύσσινα :) Είναι ένα πανεύκολο και εξαιρετικά δροσιστικό after dinner επιδόρπιο Eμείς[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑν υπάρχει μια ανταγωνίστρια στη φραουλένια εκδοχή ,αυτή είναι εδώ, και λέγεται κεράσι.... Υποθέτω πως όλοι μας αγαπούμε το βερίκοκο,το ροδάκινο επίσης,μα ποια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...Ετσι είπε η καλή μου heart 'n sou l όταν της είπα ότι,του Αγ.Φανουρίου, γέννησα τη 15χρονη κορη μου...Οπότε αντι birthday cake επιβαλλόταν μια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥπάρχει μια συνταγή που δε νοείται κανείς να αλλάξει στο εορταστικό γαστριμαργικό γίγνεσθαι της οικογένειας μας... Η μοναδική,διαφορετική συνταγή της[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο γιαούρτι είναι προϊόν ζύμωσης του γάλακτος από ειδικά βακτήρια σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες. Γι'αυτό και η τεράστια ευεργετική του επίδραση στον οργανισμό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΝαι,αυτοπροσώπως! Ειναι... Το απόλυτα σοκολατένιο. Η απόλυτη απόλαυση για τους απανταχού εθισμένους,(εγώ), σοκολατομανείς. Η απόλυτη αμαρτία στη γεύση...[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο εφτιαξα λίγο πριν τη Πρωτοχρονια στην Κυπ/σία,ειδικά για την αδελφούλα μου τη Μπετούλα,που το ζήτησε και το αγαπά πολύ...και δεν είναι η μόνη...οι πιο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΝαι....είναι για όλους εμάς που εχουμε πέσει στο μεγα αμαρτημα της λαιμαργίας(...τρωγοντας αμαρτωλα μιλφέιγ και αλλα..) και μας χρειάζεται να πούμε(για να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΔεν υπάρχει πιο γρήγορο και απλό γλυκό το καλοκαίρι από μια πανακότα,που προσφέρει άπειρες ευκαιρίες για συνδυασμούς με ό,τι τραβά η όρεξη,ή ό,τι μας βρίσκεται[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣυνήθως στο αναρτήσεις μου,αποφεύγω να βάζω συνταγές που άλλοι έχουν ήδη ασχοληθεί(και μάλιστα έχοντας εκτελέσει με μεγαλύτερη εμπειρία από μένα). Προσπαθώ οι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr