Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Υλικά για ένα μέτριο ταψί Για το Ρεβανί 5 αυγά 1 κούπα στραγγιστό γιαούρτι 2 κούπες ζάχαρη 6 κουταλιές της σούπας αμύγδαλο τριμμένο Ξύσμα από ένα πορτοκάλι[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΒερίκοκο, στολίδι ιδιαίτερο και ξακουστό.Φρούτο καλοκαιρινό, χαρούμενο, σαρκώδες, ερωτικό, σε αγκαλιάζει με το χρώμα του και τη γεύση του. Ο ζουμερός καρπός[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι κι αν περάσαν οι γιορτές, το κρασί, το ρούμι, το μπράντι και ο μηλίτης, μαζί με ζάχαρη, ίσως και με πλούσια κρέμα, σίγουρα πάντως με κανέλα, μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάποτε το βρίσκαμε στα πιο πολλά σπίτια, στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας, να σερβίρεται στους μουσαφιραίους, μετά το γλυκό σταφύλι . Ένα δροσερό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια όσους δεν ξέρουν το Limoncello (Λιμοντσέλλο), πρόκειται για ένα χωνευτικό λικέρ, Ιταλικής προέλευσης, φτιαγμένο από φλούδες λεμονιού. Για αρχή[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]
Πηγή: gastronomos.grΠοτέ δεν ξέρω τί να κάνω με τα κεράσια. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα σε αλμυρά πιάτα, εκτός αν πρόκειται για μια σαλάτα σαν κι αυτή , και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜεγάλη Τρίτη χθες και ήπιαμε καφέ στη Μελένια... Ήταν ένα πολύ ευχάριστο απογευματινό ...είχαμε καιρό να μαζευτούμε οι φίλες και να τα πούμε για λίγο. Για τον[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΤα λαδερά κουλουράκια είναι από τα πιο αγαπημένα βουτήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι νόστιμα, υγιεινά, διατηρούνται για εβδομάδες και συνοδεύουν το πρωινό και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα ακόμη πολύτιμο υγρό (εκτός από το πετιμέζι και το χαρουπόμελο ) στο ντουλάπι μας! Δεν ξέρω αν υπάρχει φρούτο που να ανταγωνίζεται στο χρώμα τους σπόρους[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπλό παγωτό σορμπέ φράουλα σε παγωτομηχανη. Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ώριμες φράουλες 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα νερό 3 κουταλιές σούπας λεμόνι 3 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπλακ Φόρεστ και επιστροφή στα 70’ς και στα κλασικά γλυκά της διεθνούς κουζίνας! Γιατί όπως ξέρετε, εμείς εδώ στο Cucina Caruso, έχουμε μια λατρεία για τα[...]
Πηγή: caruso.grΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ LIGHT ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ | ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ Τι θα λέγατε για φανταστικό παγωτό φράουλα που λατρεύουν τα παιδιά; Κι αν σας έλεγα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΓιορτάζουμε και κερνάμε! Όχι το μπλογκ,ούτε κι εγώ,μα ο καλός μου! Έτσι χθες του ετοίμασα σοκολατάκια φουλ του ουίσκι και της bitter,για να κεράσει στη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Για το cheesecake 200 γραμμάρια μπισκότα σοκολάτας (προαιρετικά) 110 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο (λιωμένο όχι καυτό) 300 γραμμάρια τυρί κρέμα 300[...]
Πηγή: sidagi.grΣυνταγή 1η απο την Ιταλία Η ιστορία του και απο που πήρε το όνομα του Το ιταλικης προέλευσης διάσημο γλυκό , πήρε το όνομάτου , από την αναζωογονητική και[...]
Πηγή: greekmasa.gr1500 γρ φράουλες 1000 γρ ζάχαρη (800 λευκή, 200 καστανή) 1/2 ματσάκι δυόσμο 1/2 ματσάκι μέντα 1/2 λεμόνι (χυμό κ λίγο ξύσμα) 1 κούπα φυσικό χυμο πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα!! Το πρώτο παγωτό του φετινού καλοκαιριού... ένα αρωματικό παγωτό βερίκοκο που γίνεται με παγωτομηχανή ή και χωρίς αυτήν (όπως το έφτιαξα κι εγώ)[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ πρώτη μου απόπειρα για να φτιάξω πανακότα ευτυχώς στάθηκε επιτυχής! Μοίρασα το υγρό σε κάμποσα μπολάκια για να βγεί ατομικό, αλλά εσείς μπορείτε να το βάλετε[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΤα κεράσια είναι σίγουρα σημάδι πως το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά. Είναι εδώ με τα όλα του, τις ζέστες του, τους καύσωνές του. Κι εμείς τι άλλο να[...]
Πηγή: bostanistas.gr