Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 133 συνταγές
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!!, ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!!, Μοσχολέμονο και σοκολάτα σ' ένα υγρό κέικ, Μοσχολέμονο και σοκολάτα σ' ένα υγρό κέικ, Υγρό κέικ σοκολάτας με ελαιόλαδο και αμυγδαλόσκονη - Gluten free συνταγή από Φασολάκι, ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!! - Νόστιμες συνταγές της Γωγώς!
Τραγανά μπισκότα αμυγδάλου, Μπισκότα λεμονιού με ινδική καρύδα και αμύγδαλα, Μπισκότα λεμονιού με ινδική καρύδα και αμύγδαλα, Μπισκότα αμυγδάλου σοκολάτας, χωρίς βούτυρο, Μπισκότα βουτύρου - αμυγδάλου, Μπισκότα με ταχίνι, φρέσκο χυμό και υπέροχο άλειμμα μαστίχας και αμύγδαλου συνταγή από I❤to Cook by Rania
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια τσέρκι 24 εκ. 14-16 μομμάτια Για την βάση μπισκότου: 20 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 35 γρμ. μπισκότα γεμιστά, τριμμένα καλά σε σκόνη 30 γρμ. αμύγδαλο[...]
Πηγή: akispetretzikis.com170 γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο (μεγάλου αυγού) 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 125 γρ. αλεύρι 80 γρ. ζάχαρη άχνη 80 γρ. βούτυρο 1 βανίλια λίγο αλάτι ½ αβγό 50 γρ. αμύγδαλα τριμμένα Για τη γέμιση: 3 αχλάδια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grH συνταγή μου είναι του Στέλιου Παρλιάρου, είναι ένα πολύ ωραίο κέικ με λεμόνι.Η γεύση του είναι ιδιαίτερη γιατί περιέχει αρκετή δόση αμυγδάλου σε σκόνη που το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα πολλά λόγια είναι φτώχια, απλά μοναδική & ανεπανάληπτη. Συνταγή : Τάσος Τυρανόπουλος. Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 1 ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά μαζί με την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤούρτα καραμέλα, με βάση από μπισκότο αμυγδάλου-σοκολάτας, με μια μους καραμέλα, και μια κρέμα πραλίνα φουντουκιού. Τέλος με επικάλυψη γλάσου καραμέλας. Ένας[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΑυτή είναι μία βασική συνταγή μπισκότου, για τούρτες επί το πλείστον. Μπορούμε να την παραλάξουμε με φουντούκι, να προσθέσουμε κακάο για σοκολατένιο μπισκότο,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤο μεγάλο μυστικό στα συγκεκριμένα μπράουνις είναι η ακατέργαστη, μαύρη ζάχαρη muscovado που τους δίνει μια μοναδική γεύση καθώς και το άρωμα καραμέλας που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤέλεια βασική συνταγή για αφράτο παντεσπάνι. Παντεσπάνι: (για 2 φέτες με τσέρκι 26 cm.) 150 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρμ. ζάχαρη 6 αυγά χωριστά[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΜια φανταστική τούρτα με φρούτα του δάσους και φράουλες. Εμπνευσμένη από τη συνταγή του Γάλλου Chef Martin Diez "Τούρτα με μύρτιλλα". Η συνταγή είναι[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤα Χριστούγεννα θέλουν και τα “χιονισμένα” τους τρουφάκια! Υπέροχα είναι και τα σοκολατένια αλλά ας φτιάξουμε και μερικά πανεύκολα, πολύ αρωματικά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ μαστρο-Στέλιος (Παρλιάρος) μας φέρνει από το... "μέλλον" το πιο σοκολατένιο γλυκό που φάγατε ποτέ. Τι χρειαζόμαστε: Για το Μπισκότο 125 γρ αμύγδαλα λευκά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 135 γρ. αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη 230 γρ. ζάχαρη 10 γρ. κακάο σε σκόνη 120 γρ. ασπράδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕναλλακτική λύση για να γλυκαθούμε με πορτοκαλένια γεύση. Τι χρειαζόμαστε: Βάση: 125 γρ. Βούτυρο 1 1/2 κούπα ζάχαρη 2 περίπου κούπες αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...γιατί θα υπάρξει και συνέχεια!!!! Καλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περιμένετε υπομονετικά τα νέα από το μέτωπο της πολιτικής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Ποιόν ξινίζει το λεμόνι; Ό,τι περιέχει λεμόνι δεν είναι ξινό. Το ξύσμα του δημοφιλούς εσπεριδοειδούς είναι αυτό που δανείζει το[...]
Πηγή: pandespani.comΔιάβασα στα "Γλυκά μυστικά" αυτό το γλυκό της Μυρσίνης Λαμπράκη και αποφάσισα να το κάνω, κατ αρχήν γιατί με εντυπωσίασε η εμφάνισή του! Έχει μέσα κέικ, δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο σημερινό μας γλυκάκι είναι νόστιμο, εύκολο να το ετοιμάσουμε, είναι και νηστίσιμο ώστε να μπορούν να το απολαύσουν και όσοι φίλοι μας νηστεύουν. Ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr