Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ♦♦ CROSTATA CON CREMA DI RICOTTA E MASCARPONE CON FINITURA ALLA CONFETTURA DI FRUTTI DI BOSCO, ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ // CROSTATA CON CREMA DI RICOTTA E MASCARPONE CON FINITURA ALLA CONFETTURA DI FRUTTI DI BOSCO
Φέτος το Πάσχα είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να σας ετοιμάσουμε τσουρέκια και κουλουράκια διαφορετικά από τα κλασσικά και αγαπημένα! Φυσικά στις πασχαλινές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com250 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ½ κ.γ. αλάτι 400 γρ. παντζάρια βρασμένα 300 γρ. γάλα αμυγδάλου 1 αυγό μέτριο 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για τη βάση του cheesecake: 190 γρ. μπισκότα digestives 1 1/2 κ.σ. ασπράδι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο Για το μειγμα του cheesecake: 227 γρ. τυρί κρέμα με[...]
Πηγή: megatv.com/cookΆλλα έχω στο πρόγραμμα κι άλλα κάνω. Δε φταίω εγώ, όταν χαλαρώνω ξεφυλλίζοντας διάφορα έντυπα οι ιδέες πέφτουν πάνω μου κι αλλάζω πρόγραμμα. Άντε να δούμε πότε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr3 μέτρια αυγά 75 γρ. ψιλή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού 1/2 κουταλάκι γλυκού άρωμα βανίλια 75 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 μέτρια αυγά 75 γρ. ψιλή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού 1/2 κουταλάκι γλυκού άρωμα βανίλια 75 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Η ρικότα ( ricotta ) είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν και όχι ακριβώς τυρί, αφού δεν έχει υποστεί ζύμωση. Ricotta σημαίνει ουσιαστικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 8 μπισκότα σαβαγιαρ 250γρ φράουλες 4 κ.σ λικέρ "αμαρέτο" 250 γρ ρικότα 1 φλ κρέμα γάλακτος 1/2 φλ αμυγδαλόψυχα φιλέ Για την κρέμα 2 φλ[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα μενού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό γλυκό μαλακό τυρί (ρικότα ή ανθότυρο) 300 ml κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά 5 κρόκους αβγών 110 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και τριμμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Η ρικότα ( ricotta ) είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν και όχι ακριβώς τυρί, αφού δεν έχει υποστεί ζύμωση. Ricotta σημαίνει ουσιαστικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr