Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 91 συνταγές
Εν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΟι περισσότερες γυναίκες στην εποχή μας εργάζονται... αλλά ακόμη και οι γυναίκες που μένουν στο σπίτι έχουν τόσα πολλά να κάνουν καθημερινά. Ο χρόνος είναι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠριν φυλάξω τις φετινές σταφίδες, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω μερικές για μια παραδοσιακή σταφιδόπιτα. Η συνταγή υπάρχει σε όλα σχεδόν τα σπίτια με μικρές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν και σχετικά πρόσφατα είχα δώσει συνταγή σταφιδόπιτας , επέλεξα να ξαναδώσω σήμερα άλλη μια συνταγή γιατί όπως σας έλεγα, εγώ την προτιμώ με αλεσμένες τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ανάρτηση αυτή μου βγήκε λίγο πιο μεγάλη από ότι υπολόγιζα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Τα σπαράγγια κι εγώ δεν είχαμε καμμιά σχέση, όπως επίσης και ο γιος μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔεν πιστεύω να ξεχάσατε το παιχνίδι που τόσο ωραία διοργάνωσε η thalassomov Εγώ λοιπόν είχα την εξαιρετική τύχη να πρέπει να μαγειρέψω από πολύ αγαπημένο μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΧτες βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στη φίλη μου την Πέννυ, εμείς και άλλο ένα ζευγάρι. Η Πέννυ μας εντυπωσίασε όλους, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίναι ένα ωραίο πιάτο και για κύριο φαγητό και για μπουφέ με μια κρύα μπύρα. Μια καλή ιδέα για να τρώνε τα παιδιά λαχανικά. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.grΓια τις κρέπες 30 γρ. βούτυρο 2 αυγά 260 γρ. γάλα 120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 2 πρέζες αλάτι 1 κ.γ. σπορέλαιο για κάθε κρέπα Για τη γέμιση 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μέτριο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο αγαπημένο λαχανικό του πασίγνωστου λαγού, είναι και το δικό μου αγαπημένο λαχανικό (μαζί με την κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης). Μπορώ να το βάλω σχεδόν παντού,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΧρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους! Καλά περάσαμε και την παραμονή και τα Χριστούγεννα με αρκετή κούραση, αφού τα δυο συνεχόμενα τραπέζια δεν είναι[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο παστέλ εiναι ενα πολύ δημοφιλές γρήγορο φαγητό στην Βραζιλία όπως για μας είναι η τυρόπιτα. Είναι ένα είδος τηγανιτής πιτας αν και υπάρχουν συνταγές[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΜια βδομάδα άδεια από τη δουλειά. Θα προλάβουμενα κάνουμε τις δουλειές μας; Θα προλάβουμε να πάρει πάσο; Να βγάλει κάρτα απεριορίστων διαδρομών; Να αγοράσουμε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά (Για το λαχμαντσούν): 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γραμ. κιμά χοιρινό 1,5 κονσέρβας κονκασέ ή ακόμα καλύτερα ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα (για[...]
Πηγή: greekcook.grΈνα surprise fast food, όπου ο κιμάς αντικαθίσταται από τόνο και η κλασική αμερικανιά της κέτσαπ υποχωρεί μπροστά σε μια ανατολίτικη μουστάρδα με σόγια. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami