Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Μπορεί τα γλυκά να μην είναι το σήμα κατατεθέν της διάσημης δίαιτας Atkins, όμως μια τέτοια συνταγή σε τόσο χαμηλές θερμίδες, είναι πάντα δελεαστική. Μάθε[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΦΆΡ ΜΠΡΕΤΌΝ : ΕΝΑ ΦΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ Το far breton (φαρ μπρετόν) είναι ένα δημοφιλές σπιτικό γλυκό με καταγωγή από την Βορειο- Δ υτική Γαλλία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΆΡ ΜΠΡΕΤΌΝ : ΕΝΑ ΦΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ Το far breton (φαρ μπρετόν) είναι ένα δημοφιλές σπιτικό γλυκό με καταγωγή από την Βορειο- Δ υτική Γαλλία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΆΡ ΜΠΡΕΤΌΝ : ΕΝΑ ΦΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ Το far breton (φαρ μπρετόν) είναι ένα δημοφιλές σπιτικό γλυκό με καταγωγή από την Βορειο- Δ υτική Γαλλία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ κουζίνα του Πόντου Και να θέλεις να το αποφύγεις είναι αδύνατον. Ο λόγος για το Ραγιάν, ένα μικρό κατάστημα στην πλατεία Αθωνος στην Θεσσαλονίκη όπου δίνουν[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤΖΈΛΟ ΝΤΙ ΜΕΛΌΝΕ : ΖΕΛΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr5 συνταγές για γλυκά με σιμιγδάλι Το σιμιγδάλι είναι βασικό συστατικό της παραδοσιακής ελληνικής ζαχαροπλαστικής (βλέπε: χαλβά και μελομακάρονα), καθώς[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr8 συνταγές για υγιεινά γλυκά με λίγες θερμίδες Για να απολαμβάνουμε τα γλυκά χωρίς ενοχές για την υγεία αλλά και τη σιλουέτα μας, σας προτείνουμε μερικές[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥπεροχες παστες με σοκολατα για να ταισετε και να ζησετε τον ερωτα σας....!!!! Απολαυστε τες!!!! ΥΛΙΚΑ για το παντεσπανι (11 κομματια) 220 γρ.ζαχαρη (1[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤο τσιζκέικ (cheesecake) εκτός από πλούσια γεύση έχει κουλτούρα, παράδοση και τελετουργικό. Δεν είναι εφεύρεση ενός ατόμου αλλά αποτέλεσμα εξέλιξης στο[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μήλο | αλεύρι Διαφημίσεις 2 κ.σ. βούτυρο 1 μεγάλο μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια 0,5 εκ.[...]
Πηγή: toarkoudi.grΓια τη φίλη μου τη Νέλλη στη Γερμανία σας έχω πει πολλές φορές. Συτή τη φορά μου έστειλε συνταγή για κέικ με μήλα, αφού τα μήλα στον κήπο τους είναι άφθονα.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο τσιζκέικ (cheesecake) εκτός από πλούσια γεύση έχει κουλτούρα, παράδοση και τελετουργικό. Δεν είναι εφεύρεση ενός ατόμου αλλά αποτέλεσμα εξέλιξης στο[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά - 250 γρ. ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι - 100 γρ. φουντούκια ψημένα - 20 γρ. κακάο - 40 γρ. μέλι - 50 γρ. φυτικές ίνες σιταριού ( all bran . Σε μαγαζί[...]
Πηγή: lovecook.grΈχω εξαφανιστεί από τη μπλογκόσφαιρα λίγο τελευταία. Δεν προλαβαίνω να βολτάρω στα μπλογκς, καλά καλά ούτε να απαντήσω στα δικά μου ποστ όπως ίσως έχετε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌλες αυτές τις μέρες (που μου φαίνονται ατελείωτες), όπως καταλαβαίνετε δεν το κουνάμε από το σπίτι γιατί οι θερμοκρασίες είναι απαγορευτικές. Σύμφωνα με τις[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣυστατικά: 250 γρ. μαγειρεμένα κόκκινα φασόλια, 2 μεγάλες ώριμες μπανάνες 40 γρ. σκόνη κακάο 140 γρ. ζάχαρη 30 γρ. νιφάδες βρώμης ή αλεύρι βρώμης 30 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣυστατικά 2 μέτρια , κόκκινα μήλα 2 αυγά 1 κουταλιά του γλυκού baking powder 100ml ξινόγαλα 150gr. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150gr. Καστανή ζάχαρη 1[...]
Πηγή: zannetcooks.com