Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 108 συνταγές
Νόστιμο,γρήγορο,αρωματικό,θρεπτικό και αφράτο! Είναι τρόπο τινά μια παραλλαγή,αναβάθμιση του Κέικ μυρωδάτο με μήλο Ας δούμε τα υλικά και τις οδηγίες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr20 αποξηραμένα σύκα 3 ποτήρια του κρασιού Vinsanto Σαντορίνης 2 ποτήρια του κρασιού κόκκινο κρασί 1 αστεροειδές γλυκάνισο 1 μπαστουνάκι κανέλας 2 πορτοκάλια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο ορκίζομαι, δεν το είχα ξαναφάει, αλλά το ερωτεύθηκα με την πρώτη ματιά. Ή, καλύτερα, με την πρώτη μπουκιά. Μου το παρουσίασαν σαν συνοδευτικό ενός πιάτου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια γρήγορη και δροσερή συνταγή που θα σας συγκλονίσει. Τι χρειαζόμαστε: 300 γραμ.φράουλες 4 κουτ.ζάχαρη άσπρη 2 κεσεδάκια γιαούρτι 1 ποτηράκι λικέρ 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr«Οh la la, quelle délice» θα έλεγαν οι Γάλλοι! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις μια πρέζα αλάτι 170 γρ. βούτυρο ανάλατο παγωμένο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Συνταγής 1 φλ. ξίδι κόκκινο από κρασί φλούδες από 2 πορτοκάλια 1/2 φλ. φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι 1 ½ φλ. ζάχαρη 5 σπόρους κάρδαμου 1/2 κ.γλ. σπόρους[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΑναρτήθηκε στις 25/10/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι και “μεθυσμένη” σος με δαμάσκηνα Κέϊκ λεμονιού με γιαούρτι και μεθυσμένη[...]
Πηγή: sintayes.grΤι χρειαζόμαστε: Για τη γεμιση: 1 κουπα καρυδια 2 μηλα τριμμενα 1 κουπα σταφιδες 1 κουτ. γλυκου κανελα 2 κουτ. σουπας ζαχαρη 1 κουτ. σουπας φρυγανια Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό μήλα κατά προτίμηση φιρίκια 1/2 φλυτζ. τσαγιού κονιάκ 1/2 φλυτζ. τσαγιού γλυκό κόκκινο κρασί 1 κουτ. γλυκού κανέλα 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο Πετιμέζι είναι παχύρρευστο σιρόπι, το οποίο φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Διατηρείται για πολύ καιρό αναλλοίωτο και με αυτό φτιάχνουμε διάφορα γλυκά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο Σύλαμπαμπ (Syllabub) είναι μια παραδοσιακή Βρετανική κρέμα που παίρνει χαρακτήρα από χυμό εσπεριδοειδών (πορτοκάλι ή λεμόνι), ζάχαρη και ημίγλυκο αλκοόλ.[...]
Πηγή: caruso.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑλμυρά μπισκοτάκια με blue cheese και φιστίκια Συνήθως , τις μέρες πριν τις γιορτές , φροντίζουμε να φτιάχνουμε διάφορα γλυκά , παραδοσιακά και μη, θέλοντας να[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΑυτή η δροσερή συνταγή, αναδείχτηκε πρώτη στο διαγωνισμό που διεξήγαγε το OpenFood και ο οποίος έληξε στις 30 Απριλίου 2011! Τι χρειαζόμαστε: Ζελέ 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην τελευταία εβδομάδα, ανάμεσα στα τρεξίματα και τις υποχρεώσεις, ανεβοκατέβαινα τη Σοφοκλέους αλλά και τα πέριξ της Πλατείας Κλαυθμώνος για προμήθειες για[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μια λεπτή κρέμα με βάση το ζουμί του σιταριού• αυτό είναι το βασικό υλικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα παραλλαγών που σχετίζεται με τα υπόλοιπα υλικά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr