Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Εύκολο όσο ένα ... φραπέ! Κτυπάμε στον αναδευτήρα του φραπέ 2/3 του φλυτζανιού κρέμα γάλακτος, αρκετά παγωμένη, μέχρι να σφίξει (περίπου 1 λεπτό). Αναμιγνύουμε[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΔεν ξέρω τι είναι αυτό που με έκανε να φτιάξω παγωτό ροδάκινο στην αρχή του χειμώνα, αλλά αν αισθάνεστε την ίδια επιτακτική ανάγκη, δείτε μια εύκολη συνταγή[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΛυώνουμε στα μικροκύματα περίπου 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα άγλυκη. Για να μην καεί η σοκολάτα ρυθμίζουμε τα μικροκύματα στα 20 δευτερόλεπτα και την[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑυτή η ιδέα είναι πολύ δημοφιλής στις βόρειες χώρες, με τους βαρείς χειμώνες, αλλά αρέσει και σε μας, τις κρύες βραδιές του χειμώνα, με φίλους, δίπλα στο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr2 γάλα εβαπορέ 2 κουτιά ερμολ 1/2 κιλό άχνη Βάζουμε τα ερμολ και τα γάλατα στην κατάψυξη για 20 -30 λεπτά. Χτυπάμε τα γάλατα για 5 λεπτά να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΓια όσους δεν ξέρουν το Limoncello (Λιμοντσέλλο), πρόκειται για ένα χωνευτικό λικέρ, Ιταλικής προέλευσης, φτιαγμένο από φλούδες λεμονιού. Για αρχή[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΟι μέρες των σχολικών διακοπών για τα Χριστούγεννα, είναι μια καλή ευκαιρία, να διασκεδάσουμε, μαγειρεύοντας και φτιάχνοντας γλυκά, με τα παιδιά, για τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑυτή η ιδέα είναι πολύ δημοφιλής στις βόρειες χώρες, με τους βαρείς χειμώνες, αλλά αρέσει και σε μας, τις κρύες βραδιές του χειμώνα, με φίλους, δίπλα στο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr2 γάλα εβαπορέ 2 κουτιά ερμολ 1/2 κιλό άχνη Βάζουμε τα ερμολ και τα γάλατα στην κατάψυξη για 20 -30 λεπτά. Χτυπάμε τα γάλατα για 5 λεπτά να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr