Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
It's been a long time since I posted a recipe in my blog and also many days have passed from my latest post. December proved not so easy... many obligations[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΚαλή σας μέρα τί καλημέρα δηλαδή ...ξεκίνησα πρωί να γράφω τούτη τη συνταγή κι έφτασε μεσημέρι...! Ελπίζω να περάσατε καλά χθες και να ξεκουραστήκατε ή να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Μικρά, αφράτα, νόστιμα με την επίγευση του ταχινιού, νηστίσιμα με μαργαρίνη ή αρτύσιμα με βούτυρο, μας συνοδεύουν στον καφέ για ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Τεμαχίζουμε και μαλακώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα για πολύ λίγο . Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα 200 γρ. ζάχαρη και το βούτυρο στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CAPRESE: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο. Τα λιώνουμε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ: Πλένουμε τα μανταρίνια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό. Τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα περίπου, μέχρι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύμματα. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΪΦΙ : Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με την κανέλα. Ανοίγουμε το φύλλο καταΐφι. Κόβουμε σε κομμάτια. Παίρνουμε ένα κομμάτι και βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα τί καλημέρα δηλαδή ...ξεκίνησα πρωί να γράφω τούτη τη συνταγή κι έφτασε μεσημέρι...! Ελπίζω να περάσατε καλά χθες και να ξεκουραστήκατε ή να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα εύκολο παραδοσιακό γλυκό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο 50΄-[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Μικρά, αφράτα, νόστιμα με την επίγευση του ταχινιού, νηστίσιμα με μαργαρίνη ή αρτύσιμα με βούτυρο, μας συνοδεύουν στον καφέ για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: 130 γρ. κουβερτούρα 160 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ. ζάχαρη μαύρη ½ κουτ. του γλυκού, γεμάτο, κανέλα ¼ κουτ. του[...]
Τα φουντούκια δένουν με την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα με το κομφί πορτοκαλιού σ' ένα ζουμερό, αρωματικό κέικ. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : 10-12[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝ: 175 γρ. αμυγδαλόσκονη 75 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 75 γρ. ζάχαρη άχνη 40 γρ. λευκό κρασί 10 γρ. μέλι 2 ασπράδια αυγών ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ[...]
Πηγή: megatv.com/cook140 γρ. αμυγδαλόσκονη 30 γρ. σταγόνες σοκολάτας 40 γρ. ινδοκάρυδο 1/2 κ.γ. baking powder 1 πρέζα αλάτι 75 γρ. καστανή ζάχαρη 1 αυγό 50 ml αραβοσιτέλαιο λίγες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ LEMON PIE Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το αυγό, το βούτυρο και το αλεύρι.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για ν’ αφρατέψουν. Αλέθουμε τα καρύδια ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔιάβασα στα "Γλυκά μυστικά" αυτό το γλυκό της Μυρσίνης Λαμπράκη και αποφάσισα να το κάνω, κατ αρχήν γιατί με εντυπωσίασε η εμφάνισή του! Έχει μέσα κέικ, δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝ: 175γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη 75 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40γρ. λευκό ξηρό κρασί 2 ασπράδια αυγών 10γρ. μέλι[...]
Πηγή: akispetretzikis.com