Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Eδώ δεν πρόκειται για την πληθωρική φαντασία της cook ζαχαροπλάστριας :), έχω να σας προτείνω την απλή εκδοχή της μαρμελάδας, αν σας αρέσει να γευτείτε μήλο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈνα πάρα πολύ παλιό, νηστίσιμο γλυκό με σταφίδες, από εκείνα που φτιάχνανε οι γιαγιάδες μας για τις νηστείες , και ειδικά για των Χριστουγέννων και του Πάσχα.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο πετιμέζι, είναι ένα από τα πιο θρεπτικά και υγιεινά παρασκευάσματα, που επινόησαν οι άνθρωποι, εδώ και αιώνες. Με το πετιμέζι, μπορούμε να φτιάξουμε από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό τα πιο αρωματικά, αφράτα, τραγανά και νόστιμα κουλουράκια που έχω φτιάξει! Είναι υγιεινά, νηστίσιμα, λιώνουν στο στόμα και μας πλημμυρίζει το υπέροχο άρωμα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1 οκά αλεύρι 150 δράμια λάδι 25 δράμια ούζο 100 δράμια ζαχαρη 8 κουταλιές του γλυκου γκλυκανισο 2 κοφτες κουταλιες του γλυκου μπέικιν πάουντερ [αυτή είναι η[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά για 10 άτομα 2 κουταλιές της σούπας ούζο 2½ φλιτζάνια αλεύρι ολικής αλέσεως 3 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ Μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα 1[...]
Πηγή: sidagi.grΠανεύκολο και μυρωδάτο και απολαυστικό… γιατί και οι νηστείες θέλουν τις απολαύσεις τους! JΥλικά: 1 κιλό αλεύρι σκληρό ή για όλες τις χρήσεις2 φακελάκια μαγιά[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ μπουγάτσα της Πελοποννήσου. Βρίσκεται στο βιβλίο "Αχαιών Γεύσεις" της Σοφίας Χριστοπούλου. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό αλεύρι 1 1/2 ποτήρι λάδι 1 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1/2 ποτηρι νερου ηλιελαιο η'ελαιολαδο 1/2 ποτηρι νερου ζαχαρη 1/2 ποτηρι νερου λευκο κρασι 1/2 κ.γλυκου δακρυα μαστιχας,κοπανισμενα 1 σφηνακι ουζο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 2 κουταλιές του γλυκού σόδα μαγειρικής 1 ½ κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ 3 κουταλιές του γλυκού κανέλα 1 κουταλιά του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.gr1 1/2 κιλό αλεύρι 1 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη 1 ποτήρι νερού λάδι 1 ποτήρι κρασιού αλισίβα 1 ποτήρι κρασιού, άσπρο κρασί 1 ποτήρι κρασιού πορτοκαλάδα 1 ποτήρι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟ χαλβάς της κόλλας (ή κολλοχαλβάς, έστω κι αν ακούγεται λιγάκι...κάπως) είναι ένα γλυκό πολύ ωραίο και παραγνωρισμένο, λόγω ονόματος! Τι χρειαζόμαστε: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 φλιτζ. αμυγδαλοψυχα, ξεφλουδισμενη και χοντροκοπανισμενη 2-3 κομματια αστεροειδες (μπαχαρικο με γευση γλυκανισου) 1 φλιτζ. ψιλοκομμενα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.gr