Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Σας έχει τύχει ποτέ να σας κολλήσει ένα τραγούδι στο μυαλό τόσο βαθιά που να θέλετε να χυμήξετε μέσα και να το τραβήξετε με δύναμη; Ε, αυτό έχω πάθει εδώ και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤα Macarons γεννήθηκαν στην Ιταλία από τον σεφ της Αικατερίνης των Μεδίκων το 1533 κατά την διάρκεια του γάμου της με τον Δούκα της Ορλεάνης που έγινε αργότερα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΜπισκότα αμυγδάλου, με γέμιση από καραμελωμένα φουντούκια, και επικάλυψη με σάλτσα καραμέλας. Μία δημιουργία από παραλλαγή βασικής συνταγής, με την δικιά μου[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά: Μισό λίτρο παγωτό βανίλια 250 γραμμάρια αμυγδαλόψυχα 50 γραμμάρια φρέσκο γάλα Δύο αυγά Λίγο αλεύρι Χωρίζουμε το παγωτό σε μπάλες, τις αλευρώνουμε[...]
Πηγή: sidagi.grΤο συναντούμε σαν σπέσιαλ επιδόρπιο στα Κινέζικα εστιατόρια. Πρόκειται για μπάλες παγωτού βανίλια, παναρισμένες με φρυγανιά ή αμυγδαλόψιχα ή ακόμα και με κέικ[...]
Πηγή: kouzinorama.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 13/02/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Κέϊκ “Black Forest” Μια συνταγή για ένα υπέροχο και λαχταριστό κέϊκ. Ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΡαβανί της μαμάς Περιγραφή Ενα αφρατο ραβανι της μανουλας μου, σκετη απολαυση. Πώς το κάνουμε: Χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη στο μιξερ για 10'. Ριχνουμε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤα Κέικ είναι από τα πιο αγαπημένα γλυκά πολλών. Τρώγονται όλες τις ώρες κι είναι ιδανική παρέα για τα ροφήματα μας. Χωρίς να είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά στην[...]
Πηγή: kitchenstori.esΖουρνάδες Κρήτης (χωρίς κλαρίνα και νταούλια -ε, τέτοια δεν έχουμε !!!) Πολύ μ’ αρέσουν οι εκφράσεις που μας απενοχοποιούν από την αναβλητικότητα και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠεντανόστιμο θεσσαλονικιώτικο παγωτό αρμενοβίλ για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής αλχημείας! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά 2 κούπες κρέμα γάλακτος (500γρ.) 4 κρόκοι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grTweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} ΥΛΙΚΑ για 6-8 περίπου ατομικά φορμάκια για τη βάση 100γρ αμυγδαλόψιχα 60γρ μπισκότα digestive,[...]
Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.grΠαγωτό παρφέ κρέμα Οι γνώστες της τέχνης του παγωτού θα γνωρίζετε πως το πραγματικό παγωτό "parfait" έχει άλλους κανόνες... Στην πραγματικότητα παρασκευάζεται[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥλικά 300 γραμ. φύλλο καταίφι 100 γραμ. αμυγδαλόψιχα ψιλοκομμένη 100γραμ. σιμιγδάλι ψιλό 2 αυγά 2 φλυτζ, γάλα 100 γραμ. φρέσκο βούτυρο 200 γραμ. ζάχαρη 800[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το έφτιαχνε κάθε Πάσχα, όταν οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr10/11/14 Υγιεινό γλύκισμα με κομπόστα φρέσκων δαμάσκηνων. Ένα πραγματικό γλύκισμα με πολλές επιλογές σερβιρίσματος πέρα από τη σημερινή μας συνταγή. Βάζουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα ζάχαρη 3 αυγά ξύσμα 1 μέτριου λεμονιού 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 4 κ.σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr