Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη 4 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια κομμένα στη μέση και έπειτα σε πολύ λεπτές φέτες 1 κ.σ. ξίδι από κρασί 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι 3[...]
Πηγή: argiro.grΓια 4-6 άτομα Υλικά για την τούρτα Χανίων Για τη ζύμη 300 γραμμάρια αλεύρι 55% 300 γραμμάρια αλεύρι 70% 1 κουταλιά της σούπας αλάτι 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΤί είναι αυτό το παιχνίδι; Είναι ένα παιχνίδι με 7 αναρτήσεις του blog σου και έναν χαρακτηρισμό τους. Ένα παιχνίδι λίγο χρονοβόρο που όμως είναι και μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά του καλοκαιριού. Μας προσφέρει δροσιά και γεύση... τη γεύση που λαχταράμε... αλλά μας χαρίζει και θρεπτικά συστατικά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grTARTE TATIN ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ Η tarte tatin (τάρτ τατέν) είναι ένα φημισμένο γλυκό της γαλλικής κουζίνας, που παρασκευάζεται με σφολιάτα και φρούτα (συνήθως μήλα)[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά του καλοκαιριού. Μας προσφέρει δροσιά και γεύση... τη γεύση που λαχταράμε... αλλά μας χαρίζει και θρεπτικά συστατικά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα από τα πιο ταπεινά ψάρια, η σαρδέλα, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο πολύτιμα λόγω της περιεκτικότητας του σε Ω λιπαρά. Υλικά για 4 άτομα ½ κιλό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Μερίδες: 12) Για το μπισκότο 4 αβγά, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια, 100 γρ. ζάχαρη, 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο. Για τη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα από τα πιο ταπεινά ψάρια, η σαρδέλα, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο πολύτιμα λόγω της περιεκτικότητας του σε Ω λιπαρά. Το συγκεκριμένο πιάτο εκτός από[...]
Πηγή: xrysessyntages.comTARTE TATIN ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ Η tarte tatin (τάρτ τατέν) είναι ένα φημισμένο γλυκό της γαλλικής κουζίνας, που παρασκευάζεται με σφολιάτα και φρούτα (συνήθως μήλα)[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr