Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
2 κούπες αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 αβγό 1/3 κούπας νερό 1/2 κ.γ. αλάτι Σε ένα μπολ χτυπάμε το αβγό και προσθέτουμε το νερό. Σε ένα μεγαλύτερο μπόλ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι. Προσθέτουμε τα υγρά στο αλεύρι και πλάθουμε μέχρι να γίνει μια ελαστική ομοιόμορφη ζύμη. [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cooktherapy.gr