Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Θεωρούσα ότι το να φτιάξεις κρουασάν ήταν το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο. Ανακάλυψα ότι δεν είναι. Εντάξει, θέλει υπομονή και χρόνο αλλά ο βαθμός δυσκολίας είναι πραγματικά μικρός και τελικά η προσπάθεια αξίζει: Τίποτα καλύτερο από φρεσκοψημένα αέρινα και άγλυκα κρουασάν που βγαίνουν από τον [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bostanistas.gr