γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/glyka/561-2012-08-29-09-51-57.html

Οδηγιες

1 κιλό ζάχαρη 400γρ. νερό 750γρ. κυδώνι 1 κ.γ. ξινό 150γρ. γλυκόζη Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη. Έπειτα, καθαρίζουμε και τρίβουμε το κυδώνι σε τρίφτη κυδωνιού. Τέλος, ρίχνουμε το τριμμένο κυδώνι στο σιρόπι μας και το αφήνουμε να βράσει, ώσπου να δέσει, για περίπου 20' σε δυνατή φωτιά προσθέτοντας, πριν κατεβάσουμε το γλυκό από τη φωτιά, το ξινό με τη γλυκόζη. Έπειτα, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε τη φωτιά. Μισή ώρα μετά, και εφόσον κρυώσει, αδειάζουμε το γλυκό μας σε γυάλινα βαζάκια. | Περισσότερα...

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία