γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ρολο σφολιατας με μελιτζανες και κιμα

Πηγή: http://www.sintagespareas.gr/sintages/rolo-sfoliatas-me-melitzanes-kai-kima.html

Οδηγιες

Μια πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή, με το τρίπτυχο μελιτζάνας, τυριού και κιμά να δίνει για μια ακόμα φορά ένα γευστικότατο αποτέλεσμα.Είναι ιδανικό για παιδικά πάρτυ και όχι μόνο, αφού θα το τιμήσουν δεόντως οι καλεσμένοι σας κάθε ηλικίας. Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 1 μελιτζάνα 150 γρ. ρεγγάτο τριμμένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τριμμένο 400 γρ. κιμά 1 αυγό λίγη φρυγανιά τριμμένη αλάτι, πιπέρι, κανέλα χυμό ντομάτας Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες και τις βάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να μην έχουν λάδια. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τον κιμά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγη κανέλα και το χυμό ντομάτας. Μόλις πιεί τα υγρά του, βγάζουμε τον κιμά και τον βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξει. Προσθέτουμε το αυγό και την τριμμένη φρυγανιά και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε τις μελιτζάνες, το τριμμένο ρεγγάτο και τον κιμά. Διπλώνουμε τις άκρες και τυλίγουμε σε ρολλό. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για περίπου μια ώρα. Κόβουμε το ρολλό σε φέτες αφού έχει κρυώσει λίγο για να μην μας χαλάσει.

Διαβαστε τη συνταγη στο sintagespareas.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το sintagespareas.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία