Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Δεν είναι μόνο που μας αρέσουν, αλλά ο φράχτης μέχρι πρόσφατα ήταν γεμάτος αγκιναριές. Τις κάνω κονσέρβα και τις αποθηκεύω ( όπως έχουμε πει ) ή τις μαγειρεύω με διάφορους τρόπους. Η συνταγή που σας προτείνω σήμερα είναι κάπως πειραγμένη και εμπλουτισμένη Υλικά (για 3-4 άτομα) 8-10 αγκ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bostanistas.gr