γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Πηγή: http://thegastrin.blogspot.gr/2013/03/blog-post_20.html

Οδηγιες

Σαλιγκάρια με ρύζι και πολλά μυρωδικά Ένα πιάτο νηστίσιμο με έντονη γεύση και πολλές μυρωδιές. θα χρειαστούμε: 1 κιλό σαλιγκάρια βρασμένα καλά 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη μισή κόκκινη πιπεριά φλωρίνης 1 καυτερή πιπεριά λίγο μαϊντανό λίγο δυόσμο λίγο άνηθο 3/4 φλτζ τσαγιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 φλυτζ τσαγιού ρύζι νυχάκι 4 φλυτζ τσαγιού ζεστό νερό αλάτι πιπέρι διαδικασία Αφού έχουμε ήδη προετοιμάσει τα σαλιγκάρια , βάζουμε το ξερό κρεμμύδι σε κατσαρόλα με ελάχιστο νερό και λίγο αλάτι. Το σκεπάζουμε για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Έπειτα, ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά την κόκκινη, την ντομάτα καθώς και το λάδι. Ρίχνουμε μέσα και τα βρασμένα σαλιγκάρια και όλα μαζί τα αφήνουμε σκεπασμένα στην κατσαρόλα να αχνιστούν για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ζεστό νερό και σκεπάζουμε. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε και το ρύζι μαζί με το αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε 1-2 φορές για να μη σβολιάσει το ρύζι και σε σιγανή φωτιά το ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου. Τέλος, ρίχνουμε τα μυρωδικά μας και είναι έτοιμο. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

Διαβαστε τη συνταγη στο thegastrin.blogspot.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το thegastrin.blogspot.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία