Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Παίρνετε μεγάλα σαλιγκάρια, τα πλένετε και τα βάζετε στο τηγάνι με
τη μούρη προς τα κάτω.
Τα τηγανίζετε σε δυνατή φωτιά σε ελαιόλαδο και ανακατεύετε 2-3
φορές. Στο τέλος, ρίχνετε αλάτι και ξίδι και λίγες βελόνες
δεντρολίβανο.
Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- ξύδι
- δέντρολιβανο
- σαλιγκάρι
- μούρα
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΝαι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- VeganΝαι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- ξύδι
- δέντρολιβανο
- σαλιγκάρι
- μούρα
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy