Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Παραδοσιακό στην Νορβηγία. Πρώτη φορά τα έφτιαξα μόνη μου και βγήκαν πολύ νόστιμα. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. φιλέτο ψαριού 1 κ.σ. κορν φλάουρ 100 ml. γάλα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com300γρ. μπακαλιάρος 300γρ. τόνος 300γρ. κέφαλος 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένα (σε μούλτι) 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένες 3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη ½ φλιτζ. μαϊντανό[...]
Πηγή: cooklos.grΠριν κανα δυο μέρες, η Νάντια μου έδειχνε στο φβ τους ψαροκεφτέδες που έφτιαξε, λέγοντας ότι ήταν πεντανόστιμοι. Σας γράφω τη συνταγή όπως μου την έδωσε.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr5-6 πατάτες (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου ή άλλο φιλέτο ψαριού) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr350 γρ. φιλέτο κοκκινόψαρου 1 κ.σ.κόκκινη πάστα κάρυ 1 αβγό 2 κ.σ.σάλτσα ψαριού 1 κ.γ.ζάχαρη 1 κ.γ.κορν φλάουερ 2 φύλλα λάιμ 8 φασολάκια 2 κ.σ. φυλλαράκια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠιτούλες με μαριδάκι ή ότι αλλό είδος ψαριού θέλετε εσείς. Ιδανικός μεζές για ουζάκι Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μαριδάκι αλεύρι για όλες τις χρήσεις νερό ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 500 γραμ. μπακαλιάρο ή πέρκα βρασμένο και χωρίς κόκκαλα 3 φέτες ψωμί χωρίς την κόρα λίγο γάλα 1 κουταλιά σούπας μαγιονέζα λίγη μουστάρδα [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4 άτομα) 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυ-γμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. περίπου υγρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔιάσημος Σεφ που έχει φοιτήσει στη θρυλική σχολή Gordon Bleu και έχει διακριθεί πολλάκις για το έργο του. Μάλιστα στα φετινά βραβεία "Βιβλίων Μαγειρικής" IACP[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψάρι φιλέτο βρασμένο ή χταπόδι βρασμένο και ψιλοκομμένο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 φλ. αλεύρι, 1 φλ. νερό, μπόλικο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. υγρά όταν ξεπαγώσουν) 3[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτοµα) 600-700 γρ. κατεψυγµένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα, 1 ½ φλ. ψίχουλα από άσπρο µπαγιάτικο ψωµί χωρίς κόρα (3-4 φέτες[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr5-6 πατάτες (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου ή άλλο φιλέτο ψαριού) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΣήμερα σου έχω τον τέλειο μεζέ για το ουζάκι ή το τσιπουράκι της Κυριακής του Πάσχα! Πεντανόστιμος, εύκολος και γρήγορος! Ακολούθησα κατά γράμμα τη συνταγή της[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΥλικά (15 κεφτεδάκια) Φιλέτο ψαριού περίπου 180 γρ 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος (αν κάνετε την συνταγή για παιδιά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά 5-6 πατάτες (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου ή άλλο φιλέτο ψαριού) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά φιλέτο ψαριού: 800 γρ. καθαρισμένο από δέρμα και κόκαλα πράσινα μήλα: 2 καθαρισμένα και ψιλοκομμένα πράσα: 2 ψιλοκομμένα αυγά: 2 κύμινο: 1/4 κουταλάκι[...]
Πηγή: icookgreek.com